Soferitele-s de vina !

Soferitele-s de vina ! | Autor: reiki

Link direct la acest mesaj

Azi dimineata conduceam pe autostrada Constanta-Navodari cand asa, intr-o doara, m-am uitat in stanga. Si ce imi vazura ochii ? Langa mine, intr-un BMW ultimul ragnet, nou si stralucitor, o ia o pauzare tanara si frumoasa, conducea cu 120 Km/ora. In acelasi timp se uita in oglinda si se ruja tacticos.
Mi-am intors privirile la drum si dupa cateva secunde o vad din nou, depasindu-ma si continuand sa se fardeze.
E adevarat, eu sunt barbat curajos, dar ce facea ea m-a infricosat asa de tare incat aparatul electric de barbierit mi-a cazut din mana, peste mana dreapta in care tineam sandwichul, care la randul lui a cazut peste picioarele mele. M-am manjit tot de maioneza. Am incercat sa indrept volanul cu genunchiul si de atata zapaceala mi-a zburat telefonul mobil de la ureche si a cazut chiar in ceasca de cafea pe care o tineam intre picioare.
Cafeaua fierbinte s-a imprastiat in toate directiile. Vai, ce arsuri am capatat pa ambele maini si pe..piticul din pantaloni. Cafeaua fierbinte mi-a stins si tigara, mi-a distrus celularul si mi-a intrerupt convorbirea care era intr-adevar,dar intr-adevar IMPORTANTA!!!
Cine dracu le-a dat voie la femei sa conduca?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

parc-ar fi scris o femeie....

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

da, mai am inteles, sunteti invidiosi ca nu puteti face si voi mai multe lucruri la fel de bine in acelasi timp!!
ce-ai zice daca ai vedea o femeie facandu-si unghiile la volan? iamgineaza-ti ca nu a varsat nici un pic de oja si nici nu si-a facut manichiura de ras! nu mi s-a intamplat mie, ci unei prietene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Ce de chestii se pot face la volan....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

E buna poanta!!! Inca o data s-a demonstrat ca barbatii nu sunt capabili de a face ceea ce face femeia. Ba mai mult... sunt si foarte slabi atunci cand o vad
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Reiki, femeie=ia o pauzare, ay!!!

Si, la urma urmei, te-a "luat" o femeie, care era in stare sa conduca masina cu viteza, sa se fardeze..., pe cand tu, nici macar sandwichul n-ai fost in stare sa ti-l mananci, ba ti-ai mai ars si "piticul" din pantaloni!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

unde o fi nevasta lui reiki???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

tu nu poti sac, sac
buna poanta

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adadia spune:

Am trait multi ani cu complexul ca nu conduc la fel de bine ca un barbat dar ... am intalnit o multime de barbati care nu sunt in stare sa parcheze masina cum trebuie , care nu stiu in care borcan se pune lichidul de frana si care la prima zgaltaiala dau fuga la service si care categoric conduc mai prost . Asa ca las-o p'asta cu : 'Cine dracu le-a dat voie la femei sa conduca?' pt ca aveti printre voi si reprezentanti de marca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Mai fetelor, era o poanta. Luati-o ca atare. Dar oricum se vede unde sunt stresati unii dintre cei care au postat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by reiki

Mai fetelor, era o poanta. Luati-o ca atare. Dar oricum se vede unde sunt stresati unii dintre cei care au postat.

Reiki, ti-a revenit glasciorul? Ti-ai reparat piticul, ca restul n-au importanta?
Claudia

Mergi la inceput