inceput de an
succes tuturor copiilor care incep azi gradinita si/sau scoala ! si multa tarie mamicilor care incep azi gradinita!
Raspunsuri
liviab spune:
Si din partea noastra succes tuturor copiilor care incep astazi gradinita si scoala!
Primele impresii de la o mama care are un boboc in grupa mica: tocmai mi-am dus printesa la gradinita, pe Iulia Teodora, si sint foarte bucuroasa ca s-a comportat excelent - nici macar n-a scincit, s-a dus la copii si jucarii fara nici o problema. E adevarat ca factorul noutate a avut rolul lui, mai vedem noi miine, dar sper sa fie bine. Pe de alta parte nu se poate sa nu ma incerce tristetea si emotiile pentru ca fetita mea a trecut deja intr-o alta etapa din viata ei - organizatie, program etc. Atit de repede trece timpul! Nu-i nimic, mai are mama un bebe in burtica, peste mai putin de doua luni o sa incepem alta distractie!
La voi cum a fost, mamicilor de boboci?
Pupici tuturor!
Livia, mamica Iuliei Teodora si a Anastasiei (care e inca in burtica, la caldurica)
liviab spune:
Tot eu...mamaaaa ce jale e in sufletel la mine! Stau ca pe ghimpi si-mi vine sa trag o fuga pina la gradinita, sa ma uit pe furis pe fereastra sa vad ce se intimpla. Puiul meu e singur printre straini..... Oare ce face? Oare n-a plins dupa mama? Ce-o fi in sufletul ei? Am un nod in git si ma invirtesc prin casa fara nici un rost, asteptind sa se faca ora 13.00...
Bine ai zis, Carmina, ca e nevoie de tarie...
iuliacm spune:
Mult succes tutoror copiilor care mersg la scoala sau la gradinita, iar boboceilor le urez un inceput minunat de care sa-si aminteasca cu placere.
Mult succes si curaj si lui Alex la meu pe care l-am lasat plangand la gradinita, da stiu eu ca o sa-i treaca si o sa-i placa acolo!
Iulia
cl spune:
Multumim! Si noi vrem sa uram tuturor succes la scoala sau gradinita, iar parintilor cat mai putine emotii.
Claudia si Alex
CristinaT spune:
Si Oana mea a mers azi prima zi la gradinita.
Dimineata venise si o fetita care tot plangea si Oana se tinea tare, dar cand s-a deschis usa, am vazut-o cum isi stergea lacrimile cu maneca camasutei.... Si o intreb ce faci mami plangi ? si-mi zice asa cum vorbeste ea: E.. plang si eu un picut....
Cand ne-am intors, facea urat eu am crezut ca este obosita, ca era tare nervoasa, dar nu era doar obosita, era rupta de oboseala, adormise saracuta in fund in masina.... ii tot cadea capul.
Seara mi-a zis ca am plecat si am lasat-o in sala fara ca sa-mi iau la revedere si ca nu-i frumos ce am facut si am scaldat-o si eu ca i-am zis dar era prea ocupata ca nu m-a vazut...
Si nu s-a culcat pana nu mi-a repetat de cateva ori ca maine o sa stau mult in sala la ea si se supara cand ii spuneam ca nu pot si nu s-a culcat pana nu i-am raspuns. S-a multumit cu tacerea mea.
Si patutul este primul cum intri pe usa si masuta la care mananca este tot prima...
Doame ce de serpi am in stomac....
3 ani !!! pe 14 februarie
CristinaT spune:
Si am uitat sa scriu ca urez boboceilor mult noroc la scoala si in viata! Sa ni-i apere doamne-doamne de rele.
3 ani !!! pe 14 februarie