Calatorie cu avionul cu copil de 2 ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu tot la cala le pun, juma de bagaj imi ocupau, cu nebulizator cu tot !!! acum abem nebulizator mic mic, pote sa il tina sonia in mana

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Citat:
citat din mesajul lui AVoogt

Eu am avut probleme in avion cu fetita mea ... la aterizare a plans foarte tare si a vomat de fiecare data.
La sfarsitul lui iunie vom pleca iar si sper sa nu-i mai fie rau, daca imi puteti da si mie un sfat in legatura cu raul in avion..ne-ar fi de mare folos .

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Preferabil e ca sa nu-i dai sa manance cu putin timp inainte de aterizare,si nici sa manance,bea in cantitate mare.Se poate intampla si in timpul zborului daca prinzi ceva turbulente mai tari sa vomite.Sfatul meu e ca daca a vomitat,sa-i doar putina apica si biscuiti,burtica plina nu e buna in avion,nici macar pt adulti.

Anca74 - avioanele care fac zboruri asa lungi,au si locuri speciale pt mame cu copii.Daca nu,atunci exista sansa sa mai platesti parca 10%din costul avionului (dus/intors) si iei loc pt intins picioarele.Asa exista spatiu mai mult si pt copil.
Si da,se poate plimba pe coridor,sunt 14 ore,e imposibil sa nu te misti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

am uitat! arma secreta = dvd portabil cu dvd portabil faci ce vrei tu chiar si cu copil cu tantrumuri. noi am reusit anul trecut in concediu sa mancam la restaurant!

cafera, anul asta vreau sa vin cu amandoua in romania. tot singura. una va avea 9 luni si cealalta 3 ani si jumatate. inca nu mi-e clar cum e posibil asa ceva, mai am timp pana in septembrie sa ma prind. sfaturi, idei, sugestii?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Alra, solutii se gasesc. io am zburat de doua ori cu ei singura. august 2007 (unul avea 2 ani si 10 luni si unul 2 luni jumate) si anul trecut in iunie, unul 3 ani si 9 luni si unul 13 luni.
Si m-am folosit la maxim de taxa de copil pe care am achitat-o. am calatorit cu Germanwings, care stim ca umfla pretzurile cand e vb de adult + copil. (io i-am ales pe ei, nu ei pe mine). am fost si cu cel mare si cu cel mik la toaleta, dar i-am lasat si pe amandoi pe mana Domnitelor de bord, sa ma duc io

Am avut rucsac si carutz. Carutzul cu landou l-am lasat pe pista, la urcare si l-am cerutz cu insistenta la coborare. si prima oara erau si 40+ grade pe pista de la otopeni. M-ai greu mi-a fost anul trecut, cand au adormit amandoi in trenul care ne-a dus aeroport, mai aveam si bagajul de cala, de tras dupa noi. dar plecasem din timp, asa ca am mers mai incet.
Stiu ca ceva de rontait la cel mare am avut in primul an, carti si ceva de colorat, si pe cel mik l-am alaptat. Am cerut niste perne sa il prind bine in scaun cu centura ca zbura, fara pernele alea laterale. (Io am avut o tanti care a insistat sa stea la geam, in primul rand..asa ca si copilul meu a stat peste ea, ca si el vroia la geam)

cred ca sunt prea multe griji si stresuri in ziua de azi, sa nu ne mai facem si altele... Drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Multumesc mult, fetelor, pentru sfaturi. O sa sun la compania de zbor sa ma informez cum este cu locurile pentru mamici si copii mititei.

As mai avea o intrebare : cat este adevarat ca majoritatea copiilor racesc in avion? Am cateva prietene care au patit de fiecare data asta cu cei mici si e aiurea de tot sa trebuiasca sa mergi la doctor a doua zi dupa ce ai ajuns la destinatie.
Eu nu am mai fost in tara din 2000, asa ca sunt total pe dinafara cam cu toate, inclusiv cu gasitul unui medic pediatru competent in Bucuresti (in caz ca va fi nevoie).

In alta ordine de idei, medicul nostru de familie ne-a pus in vedere sa ne vaccinam inainte de a merge in tara: impotriva hepatitei A, B, antitetanos, tyfoida si "rabies" (turbare). Si ne-a avertizat sa nu bem apa de la robinet.
Este paranoic tipul sau are dreptate?

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

AVoogt,aminteam eu de biotisc la inceputul subiectului. Nu sunt foarte informata, o sa intreb si medicul fetitei, dar am inteles ca e indicat sa se administreze inaintea zborurilor, tocmai pentru a impiedica raul de avion. Daca obtin o informatie avizata ti-o impartasesc.
Si eu stau cu inima stransa pentru ca si fetita mea cea mica mai vomita in calatoriile cu masina. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Anca74 - e adevarat ca aerul din avion e mai uscat si de-asta e bine sa bei apa cat mai des.Nu e atat de bine oxigenat si nu e purificat si normal ca exista riscul de a se transmite virusii e mult mai usor,atata timp cat aerul recircula.Dar asa cum a mai scris cineva,ia-ti servetele pt a va curata mainile cat mai des,e bine sa ai o igiena cat mai stricta in avion,dar nu cred ca e cazul sa-ti faci prea multe probleme.Nu stiu daca exagerez,dar retin ca odata spuneau ca sunt 3mil zboruri pe zi in toata lumea,si nu am auzit de mari probleme.Raceli da,dar vin si pleaca si nu mereu.Baietelul meu nu a racit niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Stefaniya,Cafera multumesc pentru sfaturi .
Sper sa ajung bine cu fetita fiindca in ultimele data i-a fost asa de rau ...

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Mai am o problema: as vrea sa iau cu mine medicamentele copilului (siropuri, supozitoare) sa le am la nevoie. Cum procedez? Multumesc!

Mamica de printese

eu le-am pus in bagajul din cala

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

si noi la fel.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Va multumesc din toata inima si va doresc calatorii placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Multumesc mult, fetelor, pentru sfaturi. O sa sun la compania de zbor sa ma informez cum este cu locurile pentru mamici si copii mititei.

As mai avea o intrebare : cat este adevarat ca majoritatea copiilor racesc in avion? Am cateva prietene care au patit de fiecare data asta cu cei mici si e aiurea de tot sa trebuiasca sa mergi la doctor a doua zi dupa ce ai ajuns la destinatie.
Eu nu am mai fost in tara din 2000, asa ca sunt total pe dinafara cam cu toate, inclusiv cu gasitul unui medic pediatru competent in Bucuresti (in caz ca va fi nevoie).

In alta ordine de idei, medicul nostru de familie ne-a pus in vedere sa ne vaccinam inainte de a merge in tara: impotriva hepatitei A, B, antitetanos, tyfoida si "rabies" (turbare). Si ne-a avertizat sa nu bem apa de la robinet.
Este paranoic tipul sau are dreptate?

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Anca, o observatie empirica. Copii cand schimba mediul, fac indigestii. Sunt diagnosticati cu enterocolita. in realitate, e de fapt, adaptarea la mediu.

Am de obicei la mine, lapte fara lactoza (Humana Hn/millupa HN), medicamente impotriva diareee si vomei (de ex: perocur-o drojdie cunoscuta in ro sub denumirea de enterol, si vomacur)

Mergi la inceput