buna mamici.alex al meu a luat in prima luna 2000d g aprx.la nastere a avut 4000 si la o luna avea 5950.acum la 4 luni jumate are 8750.pediatra mea zice ca e obez.intradevar e ft grasun dar mie mi-e drag tare.aaa si ii dau numai san.de o sapt am inceput cu supa de morcovel pt ca are diaree.in rest e sup[er sanatos.e mai greu cu caldurile astea ca transpira tare.va pupacesc si sanatate la bebici
Buna seara,
Am un b de 7 sapt care cantareste 4500gr, la nastere a avut 2420, iar la 1 luna 3400.
Nu stiu daca e mult sau putin, eu cred ca e destul de ok, ceea ce ma nelinisteste pe mn, e ca mananca in ultimul timp fff mult.
Sa va explic: in primele 6 sapt i-am dat PRE NAN, apoi l-am schimbat cu NAN 1, de o sapt de cand l-am schimbat mananca din 2 in 2 ore si la o masa bea 90 sau 120 ml. Mie mi se pare mult prea mult + ca a devenit si mai agitat, chiar si in somn. Ii mai dau ceai de colici neindulcit, iar in lapte ii pun SAB SIMPLEX, colici nu da semne ca ar avea, asa ca nu stiu ce si cum e de e asa agitat si dc mananca asa mult si des. Oare sa nu fie laptele destul de consistent???
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL