Copii - colectionari

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Si noi colectionam de toate. Jucarii Mc Donalds, suntem fani , reviste gupa mare, daca ar aparea zilnic nu ne-am supara. Dar nu una, ci muuulteee . Colectionam jucarii de plus, mici, in general catei (mie imi palceau ursuletii, dar lui Clau ii plac mai mult catelusii, cine stie la fi-mea ce-o sai placa )
Ah, si doarme cu tootiii in pat, sub el. Jucariile stau tot timpul acoperite sub patura, chiar daca el nu mai are loc.
Daria, iti trimit si eu Giuliei servetele, poate nu le are.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Magic English, enciclopediile Disney, revistele Shrek, revistele Cars. Pana acum nu ii lipseste niciun numar. Am sunat pe la edituri sa recuperez ce nu am reusit sa cumpar din ele...

http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

No hai sa-ti zic, desi poate stii.
In Inimedio sunt niste reviste frantuzesti, cu jucarii, etc, pe diverse categorii de varsta si teme. Noi suntem fani. Sunt SUPERBE! Le stiti?
Sa Shrek... am ratat numarul cu caseta pt banuti, si am mobilizat si eu prietenele care aveau pile pe la chioscurile de ziare sa mi-o aduca de la retur, ca era mare suparare pe micutul meu.
Magic English luam lunar cate 2 din acelasi nr, ca un dictionar e al lui sa faca ce doreste cu el, si lipeste singur actibildele. Invata apoi cate un cavant si-l zapaceste pe tati.
Si The Car cumparam, avem si masinutele, cu care pleaca peste tot unde megem in vacanta. Iar posterul troneaza lunar pe frigider, pana la urmatorul nr, cand il schimbam cu altul.
Si Thomas, desigur.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am uitat de Thomas, cum am putut??

http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

subscriem la Magic english, rev Thomas, Shrek, jucarii mcd

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

de cand a inceput sa mearga, pe la 8 luni, am adunat toate nuielele, surcelele, betzele de prin parcuri si vecini. acum colectioneaza pietre. trebuie sa fie speciale, nu orice pietre, nu stiu care e secretul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Si noi la fel:
-jucarii din oua kinder,
-reviste cu Power Rengens,Thomas,Shrek-carticele "draga mea",

Mai nou,mingiute Bakugan...Avem 10 deja....si mici si mari...toate cu numele lor...Este deja o nebunie...Doarme cu ele sub perna!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Daria, facem schimb de servetele? Sa ne marim colectiile .

Diana, mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Am uitat de Thomas, cum am putut??

Azi am descoperit ca exista si revista Rory (nu cea cu CD).

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La un moment dat aveam colectie de frunze si castane
Am pastrat castanele si fi`mea a mai scos azide undeva alte boabe
Am mai cumparat servetele (0,25-0,35 bani) si inca nu e plina cutiuta !

MagicEnglish: am ratat nr 3 si am cautat ca nebuna pana am scris la editura etc. Am gasit-o la un magazin mic de ziare din Pic, atat de fericita am fost incat am speriat vanzatoarea. Deh, m-a luat valu`
Avem colectia completa Arborele lumii si apoi a fost musai sa cumpar CorpulUman
Avem si Enciclopedia Disney, Giulia e incantata sa o aranjeze dupa numere

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soare05 spune:

Cine vrea sa facem schimb de jucarii kinder sa imi scrie . soare05@yahoo.com este mail`ul meu. Vreau chiar si hartiile de la jucarii dak le aveti .

Mergi la inceput