CE SA NE FACEM CU SOTII?
Raspunsuri - Pagina 2
tutus spune:
Buna Simonne! Si eu am simtit ca sotul e mai rece cu copilul, pana cand, oadata super suparata am inceput sa plang si sa-l intreb de ce nu-l iubeste (piticul avea cam o luna). Ce sa-ti zic ca a facut o fata ... nu-i venea sa creada ce spuneam. Ei atunci mi-a zis ca defapt lui ii e frica de bebe. El e mare (>180), iar bebeu e ataat de mic (55), parca e piticul cel cuminte si uriasul cel rau. M-a facut sa rad cu tampenia asta, dar cred ca asta a fost adevarul. Asa cum au spus si alte mamici, l-am atras cat mai mult de copil a.i la un moment dat (3 luni aproape ca jongla cu el). Apoi a urmat o perioada cat am stat despartiti (motivul nu avea legatura cu iubirea dintre noi) si uite ca pe la 5-6 luni iar a trebuit sa o iau de la capat. Acum a fost si mai greu, dar incetul cu incetul, mai o suparare, mai o discutie, mai o gluma, mai o jucarie, mai un shimbat de scutec (nici acum nu-l pune bine ca bebeul nu sta cuminte hihihi), mai un dat de laptic, mai un leganat in brate, mai ... is mult chestii. Incearca sa-l faci sa vada ca si el poate face ce faci tu. Esti tu mama care le face pe toate, dar si el poate. Da-i incredere in el. Incet incet fa-l sa se apopie inconstient de micul ingeras. Sa vezi ca dupa ce o sa se inteleaga ei doi, o sa inceapa sa complotesca importiva ta .
Fii sigura ca-l iubeste pe pitic, atat ca ii e frica uriasului de mica furnicuta (hihihi). Pe la 8 luni o sa inceapa (daca nu a inceput deja) sa se tarasca. Ei bine, poti sa-l pui pe sot sa stea undeva pe covor, iar tu la cativa pasi distanta de el, iar intre voi sa se "plimbe" bebe. Sunt tot felu de jocuri unde puteti sa participati amandoi la inceput. E mai greu inceputul.
Bafta!
sorana spune:
Cand avea Monica vreo 4 luni bona a avut o treaba si a lipsit o zi. Eu aveam ceva urgent la serviciu. Asa ca sotul meu a stat cu Monica 10 ore! A venit sora mea din cand in cand pe la el, dar in principiu s-a descurcat singurel. Asta desi nu prea statuse cu ea pana atunci. Ma ajuta doar facandu-i laptele si la baita. Poate nu strica sa incerci sa zici ca trebuie sa te duci la coafor si sa-l lasi cu bb vreo ora - se vor imprieteni!
De cand a petrecut o zi cu Monica (acum Monica face 1 an) Liviu se intelege f. bine cu ea si se descurca fara probleme (si nu-i mai e frica de ea!!!)
bb Monica si Sorana
simonne spune:
cred ca aveti dreptate. sotul meu a inceput deja seara sa stea mai mult cu luca. cat despre "plimbatul" lui bebel.... deja vrea in picioare. nu ii mai place sa se plimbe in 4 labute. este o nebunie.
pupici
si bebe luca