haine de gravide -magazine
Raspunsuri - Pagina 2
Mickyyy spune:
Eu am o alta problema, sunt prea slaba pentru hainele de gravida, dar prea grasa pentru vechile mele haine, abia mai gasesc cateva care sa ma cuprinda la mijloc, desi nu am inca 3 luni.
Ce solutii intermediare ati folosit voi? Ca nu pot sa-mi iau haine de gravida inca, pentru ca's prea mari deocamdata, iar cu celelalte am probleme doar la talie, ori daca caut ceva cu talia mai mare, si restul hainelor sunt mari, deci arat ca o balenutza in ele, si inca nu's.
ad_risnov spune:
Draga Mickyyy,
Poti gasi haine de gravidutza care se pot regla din cordoane, pense, nasturi, elastice, cute etc. In SIR, la Lujerului eu am gasit asa ceva. Cred ca o sa le pot purta si dupa ce voi naste pt. ca se ajusteaza dupa silueta.
Daca nu-ti gasesti de-a gata, o croitoreasa buna ti-ar putea face ceva de genul asta.
Sper sa-ti foloseasca sugestiile mele.
Adrianain 19 saptamani
amik spune:
vreau sa-ti spun ca eu am avut o singura haina de gravida-sarafanul de la roco(sau,ma rog,cum se numeste magazinul de care ti-am spus!)pe care l-am purtat in ultimele 4-5 saptamani.in rest-pantaloni mai larguti,de in,salopete mai mari cu cateva numere decat masura mea reala,tricouri mulate si cu vedere la buric-bine,era si vara!aveam eu ideea asta in minte,ca hainele de gravida sunt urate si cu un aspect saracacios/comunist!pana sa dau de magazinul respectiv.
ideea e ca poti purta haine normale si sa te simti comod si mai ales frumoasa!!!
femeile gravide pot fi teribil de sexi!;))))
pupici.
alexandra mare & alexandra mica.
Kiara spune:
amik, asa cum ai zis si tu vara e mult mai simplu de gasit niste haine....sau cum zicea basescu iarna nu-i ca vara!! ce sa facem noi iarna cu buricele goale? e drept ca in ultimul trimestru ai niste calduri de nu-ti trebuie nimic, dar daca va fi o iarna ca cea de anul trecut, eu una nu ma vad prea bine.
eu ce am zis ca voi face acum, ar fi sa caut o pereche de pantaloni negri (ca se pot asorta la orice), mai grosuti si mai mari (marimea 50,52), pe care sa-i mai pot purta inca vreo 2-3 luni macar, pana cand o sa am nevoie de haine de gravida.
din pacate, firmele nu prea fac marimi xxl, gasesti haine numai pentru anorexice, asa ca misiunea asta se va dovedi foarte dificila, dar sper sa gasesc ceva dragut.
daca mai aveti si alte idei, sugestii nu ezitati sa le impartasiti cu noi, cele in cautari de haine.