Cutiile de NAN2

Cutiile de NAN2 | Autor: gaia.nevia

Link direct la acest mesaj

Am cumparat din Metro lapte praf Nan2.

In afara de faptul ca era al naibii de scump (23 de lei, in real in aceeasi zi fiind 21 lei) am avut o surpriza atat de neplacuta, ca m-am decis sa postez acest subiect.

Cutia NU AVEA MARGINE de ras masura. Da, marginea aceea dreapta, care sparge rotunjimea cutiei, permitandu-ti sa "stergi" masura de ea, eliminand astfel surplusul fata de cei 4,53g necesari pentru 30ml apa fiarta si racita .
Chestia asta cu rasul masurii se face la alte lapturi ambalate in pungi cu cutitul.... adica, incurca-ma sa te-ncurc...
Cutia de Nan era de o finete, utilitate, si ingeniozitate adictiva.

Daca o fi vreun "nan-ist" pe forum (aka lucrator la Nestle)... dau si datele de lot, o fi FAKE, mai stii?!

Lot: 90190017L, produs in Elvetia.
Cutia asta chiar e... un pic altfel. Are tabla mult mai zdravana (pe cele cu "margine" le gasesti deseori busite la raft, dar le prefer busite, decat asa).

Cumpar NAN din 2007. N-am mai intalnit o asa cutie, si cumpar de prin tot felul de locuri. Farmacii, Hipermarketuri, Supermarketuri, Metro, Selgros....
Am mai luat produs in Elvetia... aceeasi fabrica, alt lot, cutie "buna".

Voi ati mai nimerit asa cutii? Nu va frustreaza?
Era sa zic, nu va fac sa vreti sa schimbati laptele? Dar de unde alta cutie asa isteatza?!

Numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna!

Eu am alta problema cu NAN...dar zic ca pot scrie la sub. tau...daca nu poti sa vii cu si sa ma dai afara.
Am folosit pana acum varianta HA a formulelor 1 si 2 de la NAN. De curand am trecut pe 3, care nu e HA.

Habar n-am daca de la faptul ca erau HA sau nu, dar precedentele variante (1 si 2) se dizolvau perfect in apa.
Varianta 3 insa e de groaza. Oricat as agita-o (si-mi dau serios silinta ) nu se dizolva complet. Fac totul ca la carte: intai apa, calduta la temp. indicata de ei...nu inteleg ce se intampla si-s nemultumita de chestia asta!
Invariabil ramane putin nedizolvat si cand termina Iasmi de baut ramane o dara de praf nedizolvat. Ufff!

Asa e la variantele non-HA?

Cat despre ce ai patit tu cu NAN2 nu exista nici un info-line Nestle trecut pe cutie la care sa suni si sa intrebi daca e sau nu fake? (nu am nici o cutie la indemana sa ma uit acum).

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hmmmm... e ciudat rau ce spui, eu cumpar Nan si pentru ca se dizolva excelent. Am folosit 1, 2 si Junior, 3 nu. Toate se dizolvau perfect.

o fi fake al tau (glumesc, desigur).

Edit: prin "dizolva excelent" inteleg ca nu raman cocoloase care blocheaza tetina, ca la alte lapturi, si nici nu e necesar sa scutur pana fac febra musculara.
Urme pe biberon raman, e de la "prebiotic fiber", e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Eu am folosit NAN la amandoi copiii.
Si eu tot de la metro ma aprovizionez ca mi-e in drum (deh - lipsa de timp), dar n-am gasit cutii fara margine - nici la 1, la 2 sau la Junior -acum.

NAN 3 am incercat insa a fost oribil - gust aiurea rau, Pati a varsat dupa fiecare biberon, incat am ramas pe 2 pana la 1 an cand am trecut pe Junior.
De dizolvat, n-am apucat sa verific prea mult, ca nu a baut decat trei zile - combinat cu NAN 2 si tot l-a varsat, incat m-am lasat pagubasa.

E posibil sa fi fost un defect la cutia respectiva, sau mai stiu eu?

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

La Mega e 200 000lei.
Pt o dizolvare mai rapida poti pune intai praful si apoi apa.
O sa fiu si eu atenta,
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SPOME spune:

si mie mi s-a intamplat sa cumpar nan2 fara marginea acea de ras masura cred ca este un lot care s-a fabricat fara margine pentru ca am patit-o deja de 2 ori doar ca am avut noroc ca nu am aruncat cutia care se terminase si astfel am turnat din cutia fara margine in cea cu mi se pare o chestie foarte nasoala pt ca daca e prima data cand cumperi nan2 si te trezesti cu o astfel de cutie nu stiu ce poti sa faci .Sa le fie rusine celor de la Nestle pentru ca la pretul asta avem pretentii la calitate .Precizez ca l-am cumparat de la real de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mi s-a intamplat si mie o singura data cand am ramas fara lapte si l-am luat de la farmacie(dar cu 28ron).In rest cumpar de la Carrefour,unde este 24,1 sau 24,5 ron.M-am uitat pe cutia aia fara margine si expira in 2010,in rest toate pe care le-am luat expirau in 2011,deci e posibil ca acele cutii fara margine sa provina dintr-un lot mai vechi.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Si eu am gasit cutii fara "razatoare" in Kaufland.
Ca o gluma, ma gandeam "ia te uita cum au gandit cei de la Nestle sa faca fata crizei financiare, facand economie de material..."

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Asa crestem noi, Ce stim sa facem

"The lunatic, the lover and the poet
Are of imagination all compact"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!
tot doi copii bautori de lapte nan, acum sunt la junior 2+, simplu, primul nascut implineste trei ani luna viitoare.
profit de subiect si lansez o intrebare, va rog...cu ce continuati dupa nan...???sunt in dilema ca mamica, ce sa-i dau...multi spun ca pot continua tot cu acest nan 2+, altii recomanda mili, altii dorna ecologic...pediatra oscilieaza... amandoi se tin dimineata si seara de laptic...e ritual serios :)...si cel mic, abia a implinit luna asta doi ani, deci si cel mare va trebui sa bea acelasi lichid alb:), normal...
multumesc frumos si scuze ca am dat buzna...off topic...dar ma roade problema in cauza.

...referitor la intrebare, nu am gasit pana acum cutie fara marginea respectiva, cred ca cel mai bine trebuie intrebat infoline, pana la urma exista un dubiu si pentru asta nestle indica trei cai de contact pe cutie, telefon, e-mail si internet...sau mers direct la magazin cu bonul, cutia si cerere expresa sa fie inlocuita din acest motiv - termen maxim 30 zile.toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

si noi tot Nan..acum suntem la 2.Nu HA.
Pana acum nu am avut probleme.
Il luam de la auchan sau kaufland cu 22 sau 23 ron.
Am inceput sa dau Dianei si Dorna de 1,5..ca dinasta gasesc aici langa mine cand raman fara lapte praf.Are 8 luni jumate si ii este ok cu Dorna.
Din cate inteleg de la voi sa sar peste Nan 3 ca nu stralucit!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Si eu am patit acelasi lucru, am cumparat NAN2 din Auchan, Cluj. Cutia fara margine de ras. M-am gandit si eu ca poate e "fake" dar m-am uitat la datele lotului si am comparat cu o cutie veche cumparata cu o saptamana inainte si nu mai stiu exact ce anume m-a convins, dar m-am linistit ca e ok .

Camelia

Mergi la inceput