Bebelusi de mai 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Mie inca nu mi-a venit ciclu'...Da' nici nu-i duc doru'... Aaaa! Mi-au curs doua picaturi in ziua botezului, acum o luna, cred ca de la stres...Cam atat...Apoi nu s-a mai intamplat nimic...
Si Emma rade in hohote cand o pupam si o gadilam! Si mai rade cand o dezbrac de bluzita sau de camasuta! Se gadila la subrat si la spate! Si la gat! Imi vine sa o mananc cand rade cu sughituri!
Si eu i-am dat suc de morcov...Azi, a doua oara...I-am dat, ma rog, am incercat sa-i dau, 2 lingurite...Mai in sila, mai in scarba, a papat ceva-ceva...Prima oara a primit mai bine...Nu stiu ce sa zic...Oricum, nu-i dau foarte mult...Asa, sa se invete cu gustul...O sa-i dau si suc de portocala si de mar, insa nu prea mult. O alaptez la san, nici nu i-am bagat completare, laptele meu ii ajunge, a crescut bine, are 7 kg...Pana la 5,6 luni nu-i dau decat san si un piculet de suc...Eventual si un pic de banana.
A trecut perioada urata post-vaccin...A tinut cam 48 de ore...Nu mai e agitata, cred ca nici nu o mai doare piciorul...Mai maraie un pic, insa ea asa maraie de obicei, sa o iau in brate! Iar in brate ii dispar toate durerile si necazurile!
Bebeii vostri n-au fost un pic mucosi din cauza schimbarii bruste de temperatura? Ca Emma a cam fost...Acum e bine, cred ca a ajutat-o si Calpolul pe care i l-am dat sa nu faca reactie la vaccin....Hm! Si tot a facut putin! :( V-am pupat!
_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Alina, mie nu mi-a venit ciclul si nu mai alaptez de doua saptamani,nu stiu de ce.legat de durerile de spate, nu stiu ce o sa ne facem cand o sa vrea sa umble si trebuie sa stai aplecat...vreau sa te intreb cum ai inceput sa introduci faina de cereale ?

Pisi, stiu ca si fetitza ta a avut colici asa ca ai grija cu sucul de mere, astea tari de acum nu sunt bune, a mea a urlat o zi intreaga.
In ce priveste maraiala, seamana fetele...cateodata ma gandesc daca nu o doare ceva ca maraitul se transforma in plans f usor...

Corina, imi pare rau de problema ta, m-am speriat sa nu fi fosst ceva de sanatate, dar daca esti la inghesuiala spune-mi si incerc sa te ajut

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

vreau sa va spun ca am fost harnica si am postat povestea nasterii Theodorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Bună seara mămici cu bebei de mai! N-am mai scris de mult pe forum că nu mi-a mers netul...dar acum am revenit! Noi suntem veterani si
deschizători de lună...născut pe 1 mai! Așa că am început diversificarea de pe la 3,5 luni când a refuzat laptele total și a fost musai
să-i dau ceva de papa! Acum păpăm dimineața o sticlă de 200 ml lapte, pe la prânz supă cremă de zarzavat...si în completare lapte până
la 200ml, pe la 16 măr cu biscuite cam 100gr și în completare lapte până la 200gr., iar seara cremă de orez cu lapte 180-200ml. Deci
avem 4 mese pe zi...și cam atât.El se declară mulțumit și toată ziua e pe o voie bună , râs și joacă. De dormit doarme de la 21 până
la 7 dimineața! Ieri ne-a curs prima lacrimă că și-a băgat degețelul în ochi...a fost un dulce. Vă pup și abia aștept să văd ce năzdrăvănii mai fac bebei de mai!

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by Aalina

Si inca ceva ce nu pricep: mie mi-a venit menstruatia la 3 luni. Dupa care aplicat una bucata sterilet. Si acu ioc menstruatie.De ce oare? Am facut test de sarcina si slava Domnului a iesit negativ. Aveti ceva idei?

Si mie mi-a venit tot la trei luni (e un fel de a spune, ca au fost doar cateva picaturi) si acum, chiar daca a trecut mai mult de o luna, inca nu s-a intamplat nimic.Deci, banuiesc ca e normal. Asa am patit si la primul copil, si nu stiu daca are legatura cu steriletul, ca eu una nu folosesc asa ceva.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

La multi ani Lumi.
Uitasem sa va spun ca nu mai stiu ce sa ma fac, unde sa-i gasesc elenei un loc in care sa fie in siguranta. Pana acum, cand aveam treaba, o lasam in patutul ei, mai ales daca dormea, si stateam linistita. Dar de vreo doua zile, Antim a invatat sa se catere in patut, asa ca trebuie sa stau toata ziua de planton langa ei. Deocamdata mi se pare ca are intentii pasnice, dar tot n-am incredere sa-l las singur cu fata in patut. Se aseaza langa ea si o ia in brate si ii suceste capul ca sa poata s-o pupe pe amandoi obrajii. Nu stiu ce sa fac. O mai puneam eu pe Elena si in carut si o mai luam cu mine prin bucatarie, dar bineinteles ca nici asta nu mai e o piedica pentru baietelul meu iubaret.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da, Adita, sa-i supraveghezi, ca se pot intampla accidente!
In legatura cu merele...cele mari, galbene, din Carrefour, sunt bune? Sunt dulci, sper sa nu aiba probleme...

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Hi

Noi am facut ieri vaccinul de la 4 luni si am plins rau de tot, a urlat jumatate de ora ca apoi l-a luat somnul de atita plins.
In schimb nu am facut febra dar i-am si dat preventiv cu jumatate de ora inainte de vaccin Tempra.

Greutate avem 7.8 kg nu am mai luat un kg ca pina acum ci doar 500 g in ultima dar cred ca greseala a fost a mea ca de ieri am inceput sa-i dau cereale asa ca i-am gaurit tetina treaca cerealele iar acum cu tetina aia maninca 170 ml la o masa nu 100 cum minca el obisnuit.
Cred ca se plictisea sau obosea nu stiu dar nici mie nu mi-a dat prin cap sa-i mai dau o gaura sau sa i le maresc !!! ce mama sint si eu !!

Va pupici
Dana si Joshua
Am pus si pozici ceva mai actuale
http://members.rogers.com/joshuas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Noi roadem de zor la un iepuras din plastic langa mami.
Adita sa stai cu ochii pe ei. Eu il tin pe Dorian in scaunul de masina sau pe o paturica langa mine toata ziua. Mai sta si in patutul lui cand are chef.
Adita la mine a venit in toata regula, cateva zile. Faza aia cu picaturile am avut-o pe la o luna. Citisem undeva ca se numeste mica menstruatie.
DanaMario te inteleg ca si eu se pare ca il tineam pe bb la regim. Acum ma uit la el si ii vad pe falcute cum se ingrasa.
Alycia esti o fericita. Al meu desi mai are si o masa de fructe la 10 tot se trezeste o data pe noaptea sa manance.
Carrie dupa supa si piureutul de legume de la pranz i-am bagat piureutul de fructe la 10. Dupa aceea seara la ultima masa i-am dat jumatate din cantitatea de lapte facuta cu cereale si cealalta jumatate simpla. Cum i-au placut i-am facut 200 ml cu cereale si manca cat avea chef. I-am dat cereale care se faceau cu lapte. Am incercat sa ii dau la 10 cereale fara lapte in loc de fructe in unele zile dar nu i-au placut asa ca i le-am amestecat cu cele cu lapte si a mancat. Acum seara ii dau fulgi de orez facuti cu lapte. Mananca un pic peste 100 ml. Restul lapte. Eu ii dau cu lingurita pentru ca mi se pare ca pe astia ii mananca mai bine asa fiind mai consistenti. Celelalte i le dau in biberon la ora 10 in zilele in care nu ii dau fructe. Alternez.
Na ca ne-am plictisit de iepuras si acum tipam in dorinta ca mami sa ne imite :))
Fetelor eu zic ca atat timp cat aveti lapte din belsug iar bebeii mananca bine si iau in greutate nu trebuie sa va grabiti cu diversificarea. E si mai bine pentru ei si mai comod pentru voi.
Va pup.

Mergi la inceput

fetelor, help!
Thea de ieri la amiaza tipa de durere de burta la fiecare masa.a mancat f putin si numai lapte praf.transpira toata si se roseste de durere.kk a facut deci nu e asta...ce poate fi, sunt cam speriata
dr a zis sa incep cu faina,sa o fac solida sau intai mai lichida?
help

Mergi la inceput