pentru fetele din Germania
Raspunsuri - Pagina 4
vikinga spune:
Acum vad subiectul si as vrea sa ajut si eu cum pot. Poti sa-mi raspunzi cat mai repede daca poti azi ca maine sa caut un second-hand pt copii: ce marime tre sa caut pt fetitele de 2 ani si care pt baieti, pt pantofi si jaketele de iarna? Stii ca eu n-am deloc experienta cu kinderii
si la ale mele 38 sapt nu-mi prieste prea mult in picioare
Si am sa te anunt daca gasesc ceva pe insula asta mititica ca sa nu te tin incurcata.pupici
tinatache spune:
pt 2 ani ar cam trebui mar. 92-98 pt hainute de iarna, mai groase adica - asta pt fetite. Pt baietei, de 9, resp. 10 ani... nu prea stiu, ar fi bine sa intrebi pe mamicile care vand la Flohmarkt...
la papucei chiar ca e greu: Andra la 1 an si 8 luni poarta inca 21, dar e complicat ca la varsta ei sunt care poarta si 23... tot asa, intreaba mamicile... si vezi ca daca ai burtica ai prioritate la piete, poti intra inaintea celorlalte sau nu stai la coada la casa (daca este cu asa ceva). Bafta!
Cristina, mamica cu burtica
vikinga spune:
Am fost dimineata si am cumparat hainute. Am cumparat ce-i drept mai mult pt fetite, stiu ca nu am facut bine dar asa am gasit. Tot second handul era numai in 3 camere, intr-adevar numai pt copii dar cam greut sa gasesti ceva. Mai ales marimi marisoare. Probabil la flohmarkt am mai multe sanse dar a fost in scurt timp si nu stiu unde, cand se organizeaza. Asta e, acum. Si nici cu marimea la bocancii pt baieti nu am fost sigura..asa ca tot ce am luat e pt fetite. Dar sigur o sa le prinda bine, ca am luat numai de iarna si le-am luat perechi cate doua si cat mai asemanatoare ca sa nu se supere intre ele:))Si niste jucarioare tot pt ele. Si ma gandeam sa iau si ceva dulciuri, dar nu stiu ce e mai bine. Adica sa le transporti ok. Zic eu ca niste ciocolate din alea mari Milka, nu cred ca se strivesc si cum copii iubesc ciocolata o sa le prinda bine.Am primit add ta, pun pachetul zilele astea max luni si cred ca intr-o sapt max il primesti poate chiar si mai devreme. Ma simt excelent ca pot face o bucurie la niste copii:))
tinatache spune:
e bun asa! Dupa cum am scris si mai sus, mamica lor lucreaza la o fabrica de dulciuri asa ca de ele nu cred ca duc lipsa. Mai degraba o jucarioara in plus... parerea mea, dar tu pui ce vrei tu! Sa ma anunti dupa ce pui pachetul la posta. pupici!
vikinga spune:
Am pus in seara asta pachetul, maine dimineta este ridicat,deci cam pe la sf de sapt cred ca il primesti. Am pus inauntru si 4 masinute dintre care 2 sunt frumusele foc dar destul de sensibile la transport. Eu le-am infasurat intre hainute si sper sa ajunga ok, dar ar fi bine de stiut si cand e desfacut pachetul sa nu cada pe jos si sa se sparga ca ar fi pacat... Eu tot spun pachetul, dar de fapt sunt doua pachete ca nu am gasit cutie mai mare. Si la adresa expeditorului va fi un nume de hotel, zic asta ca sa stii ca sunt de la mine si sa ai grija cu masinutele. Na, am si eu un bai:))))))Pupici
PS:Dar pana la urma cum ajung la destinatie ca nu am inteles? Platesti tu transportul,sau cum?
tinatache spune:
Ok, fetele, astept pachetelele! papa, cred ca al tau miercuri deja ajunge. Vikinga, probabil joi ajung ale tale.
Da, am sa platesc eu transportul, le trimit la Monica la Buc care apoi merge cu masina la Balotesti. Mai vb.!
tinatache spune:
le-am primit!!! Nici nu stiti cat ma bucur, pot spune ca actiunea noastra a fost de un real succes!! Cand ma uit ca am ocupat juma' de hol cu pachete si pachetele imi creste inima! Cele mai mici le voi cupla intr-o cutie de pampers (sau 2) iar cele mari le las asa.
Imi permiteti sa enumar inimoasele?: ALBA, PAPADIE, VIGINGA, OSOLITA
Bravo fetelor, sunt tare mandra! 

Cristina, mamica cu burtoaie