nevasta=amanta
Dragele mele forumiste,
Dupa 7ani de casnicie se schimba multe, ne schimbam in primul rand noi. Ceea ce ramane este atitudinea unuia fata de celalalt. Respectul.
"Domnul sot" s-a trezit ca se face "om de afaceri", stres ,nervi ,tipete ,tensiuni, cand banii "e" putini si 'pretentili' mari...deh,
Mai frate, da chiar asa am ajuns sa tipe la mine din orice?
Buuuuunnn, intoarcem foaia...
I-am spus ca intrucat "un om de afaceri" are nevoie de o nevasta si de o amanta, eu imi aleg rolul amantei. Pt. ca la amanta se vine cu flori, cu zambet si fara nervi. Amanta nu trebuie sa fie nici desteapta, si trebuie intretinuta, deci nu-i faci mofturi la masa ca n-a cumparat ...x..-ci vii si-i aduci.
Mi-am luat o lenjerie rosie, traznet, pantofi cu toc am, si sa vedeti ce mielusel am acum...., nu mai tipa, e respectuos, e nebunatic,.....si cum a mai spus cineva de pe forum "ii spal ciorapii"/calc camasile numai daca vreau....cu plata in natura.
Si cu copiii sunt mai dura - disciplina. Ne si jucam, dar avem si niste reguli.
Daca nu ma respect eu, nu ma ia nimeni in seama.
Ce ziceti fetelor?
Presimt niste discutii aprinse....
Raspunsuri
lilach spune:
Rodica,
sint sigura ca vor fi discutii aprinse.
Si eu procedez cam la fel.Asa ca stiu cam cum stau lucrurile.Eu sint casatorita de 16 ani si 1/2.
Inca nu am recurs la lengerie...dar niciodata nu e prea tirziu.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
diana904 spune:
ce m-ati mai facut sa rid!! va felicit, sincer..si va multumesc pentru idee, mie nu-mi daduse asa ceva prin cap, sper ca nu va suparati pe mine daca o sa va copiez...
Adela spune:
Io mi-am ales rolul amantei de cand m-am maritat
Cum ziceai: Mi-am luat o lenjerie rosie, traznet, pantofi cu toc alea alea si sa vedeti ca nu tipa, e respectuos, e nebunatic,.....si cum a mai spus cineva de pe forum "ii spal ciorapii"/calc camasile numai daca vreau....cu plata in natura- tot daca vreau adaug .
Si sa nu uit :
Amanta nu trebuie sa fie nici desteapta, si trebuie intretinuta, deci nu-i faci mofturi la masa ca n-a cumparat ... poahhaaaa
Zis si facut!
Rodica
Adela & Julia (1 an si 2 luni)
korinna spune:
Mai fetelor..va zic eu..gaina batrana...cu mascul de husband tanar....ca daca vrei sa ai un sotz mielusel...apai trebe neaparat sa fii cam 75% amanta si ce mai ramane sotzie si mamika.
Deci....subscriu loa chestia asta..da acu va intreb....ca ce anume face o amanta infocata???si ce anume face o sotzie plictisita????si obosita???
Poate femeia din voi sa treaca peste faza obosita si plina de griji a mamicii si grijilor casnice si sa devina amanta infocata???
Poate sotioara care miroase a borshuletz din bucatarie si sarmalutze sa faca iute dupa ce stinge focul o baitza buna si asa parfumeata si sherpuitoare sa vina langa barbatzel si sa devina brusc amanta focoasa???
Marturisesc ca eu imi dau silinta(asta pt un sotz care sa nu comenteze dom'le cand vreau ceva!!!!)...insa exista si dati cand vin alene spre pat..si in 5 minute adorm bustean si dejeaba omu ma mangaie plin de speranta pi spati...ca eu deja ...Go in lumea viselor!!!
Deci ..eu un a zic clar:NEVASTA=AMANTA
KORINA mamica x 2
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457
bubutzu spune:
Rodica si eu tot sapte ani de la casatorie am;de vreo luna mi-am dat seama ca noua atitudine pe care o am,cea la care te referi si tu "eu imi aleg rolul amantei"- MERGE SUPER
Sotie-buna,gospodina,stie sa intretina atmosfera la o petrecere,se intelege cu soacra(zice ca dumneaei si face ca ea);
Mama-iubitoare,se ocupa de cresterea si educarea puiului;
CE mai vrea ca sa fie multumit?oare???
Amanta-"vampiuta" vorba lui
Fetelor incercati;e experimentat.
Pupici de la Cristina si bb Mihai
Rodica spune:
Draga Korinna,
sa stii ca din barbat daca vrea sa , poti sa mirosi oricum.
Dupa, il pui sa pazeasca sarmalele, si copiii,(nu sa se uite la TV), si-ti faci o baie.....ca amantele se respecta, ce p....masii!!!!!
Amantele nu cred ca fac dupa ce au muncit toata ziua si pica de oboseala!.
korinna spune:
hahhahaah/.....Rodica..ai dreptate..de acu am sa pun sarmalele la foc..fuguta in dormitor la ...si dupa eu in cada plina cu apa calda si spumant frumos mirositor si sa treaca cumetru la pazit sarmalele si supravegheat cupii!!!
Dupa ai sa puna dansul si pe masa ...si fata la
HIHHIHIHIH
KORINA mamica x 2
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457
lorelei_19 spune:
ca bine ziceti, suratelor! traiasca amanta-de-nevasta!!! ce atatea sarmale??? cui ii trebuiesc sarmale? sa trecem la cartofi prajiti (gata taiati, congelati, ca sa nu ne stricam unghiutzele) si atunci vom avea mai mult timp si chef de ... . parerea mea, fetelor, e ca mai mult conteaza atmosfera de acasa, pacea sufleteasca si buna dispozitie decat ce avem pe masa. bravo voua!!! subscriu!