iritatie deodorant
azi de dimineata cand m-am trezit aveam o iritatie urata sub bratul drept si ma ustura ingrozitor.de obicei dupa dus folosesc deodorant cu bila(acuma rexona) dar nu am mai patit asa ceva.sa fie oare de la el ca e prima oara cand l-am folosit??
ce sa fac?? sa ma spal cu ceai de musetel sau??
ati mai patit asa ceva?
svetlana
Raspunsuri
papadie spune:
Renunta la deodorantele cu bila! Si eu am avut ceva pb de la ele.
Spala-te cu apa calduta cu bicarbonat. Si stai in maieu cateva ceasuri ca sa tii locul aerisit.
Incearca rexona din celelalte stick sau dove hidratant.
tilis spune:
Svetlana, inceraca cu crema ptr maini pana iti trece iritatia, dupa care o perioada nu mai folosi deodorant, ci bicarbonat. Umezesti un pic locul si pui bicarbonat (ca sa nu mai transpiri). Cu siguratnta este de la deodorant. Eu am patit asa ceva cand am folosit crema de depilat care m-a iritat doar la subrat!!!
Misilicu spune:
Svetlana si eu am folosit o singura data rexona si am renuntat la el imediat din acelasi motiv.Mi-a trecut usturimea dupa doua zile, am folosit unguent cu galbenele.
Eu ma impac foarte bine cu Dove stick.
Mihaela
lilach spune:
quote:
Initial creeata de osna
azi de dimineata cand m-am trezit aveam o iritatie urata sub bratul drept si ma ustura ingrozitor.de obicei dupa dus folosesc deodorant cu bila(acuma rexona) dar nu am mai patit asa ceva.sa fie oare de la el ca e prima oara cand l-am folosit??
ce sa fac?? sa ma spal cu ceai de musetel sau??
ati mai patit asa ceva?
svetlana
Si eu am folosit in urma cu multi ani rexona...doar 1 data si m-am lecuit...mi-a facut niste mincarimi groaznice...
Pentru iritatie incearca sa folosesti crema cu aloe-vera.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
osna spune:
päpä cum i se spune pe germana bicarbonatului si de unde sa-l iau??
l-am aruncat la gunoi deja
multumesc pentru sfaturi!
svetlana
MariaM spune:
Sa va dau un sfat...eu una lucrez la firma de cosmetice..si comercializam si spray-uri, parfumuri, acum un an, s-a dat un memo intercompanie - din New-york,,,ca firma la care lucrez sa scoata produsele pe baza de pudra....din care aveam si roll-on, spray...pt ca au avut mari probl. cu ele...plus ca , dezvolta o forma ciudata de ciuperca, astupand practic porii pielii cu aceea pudra..aceasta nemaiputand respira...
uitati-va f bine pe ingredienti, termen de garantie...pt ca va spun se fac o gramada de rahaturi...
Maria&Vladut
raluka spune:
Imi permit sa raspund eu...
bicarbonat= Haus Natron si il gasesti la orice magazin cu produse alimentare...in general la raioanele cu sosuri, "condimente" pt prajituri, etc
Sanatate!
Raluca
papadie spune:
Cred ca haus natron:) Il gasesti la sectiune budinci si alte prafuri vanilate in magzinele cu mincare. Vezi ca pliculetele facute la Dr Oetker is verzi si au desenat pe ele un pahar cu apa si o lingurita cu bicarbonat.