re-relatia

re-relatia | Autor: joxy

Link direct la acest mesaj

Postat de ellaalba, cu acordul ei, mutat de mine.

"Dragele mele,
am citit cu atentie cam tot ce s-a scris aici. E de meditat! Asa cum de meditat la relatiile de cuplu e filmul "Lantana". Daca l-ati vazut poate vorbim de el.
Povestea mea?
Am cunoscut un tip pe internet. Am avut o relatie plina de orgoliu, imaturitate si infidelitate mentala. Relatia a durat un an si cateva luni. Pana am descoperit ca el cauta din nou pe net. Am facut o criza de orgoliu si i-am inscenat o intalnire. A venit, i-am aruncat vorbe fara sens (acum le vad asa!) si s-a sfarsit! In mandria mea nesfarsita asteptam sa vina la mine in genunchi. N-a venit! Am cunoscut si alti barbati dupa aceea. Am realizat ca el e in sufletul meu si va fi mereu ( e primul meu barbat! ). El intre timp a fost "agatat" de o alta femeie. O femeie rea si urata sufleteste cu probleme. Dar el sa indragostit de ea, pentru ca avea experienta si stia sa atinga un barbat in punctele sensibile. I-am vazut impreuna ( pe el nu-l mai vazusem de 5 luni ). Noi mai schimbam emailuri, dar el mi-a zis ca e cu cineva si nu vrea sa ne intalnim, sa discutam ce a fost. Intamplator o stiam pe acea femeie. Am simtit atunci ca trebuie sa il averizez cumva, sa il salvez . Instinctual i-am gasit intr-o parcare in masina ei si am avut un schimb de replici cu el fara legatura cu relatia noastra sau a lor. Probabil asta a generat ruptura urata a relatiei lor.
N-o sa credeti dar ne-am intalnit. Ne-am intalnit pentru a ne face lumina in minte vizavi de relatia noastra trecuta. Eu am regasit alt barbat mai matur si mai profund. M-am indragostit de el! Asa cum n-am fost prima data. Am discutat mult si foarte sincer - asa cum nu facusem niciodata inainte. Si am inceput sa ne intrebam daca putem fi din nou impreuna. Imi amintesc cu cata teama, nesiguranta si neliniste am inceput amandoi relatia asta. Dar a fost minunat. Acum suntem din nou noi doi. Ne mai bantuie uneori fantoma femeii care s-a interpus in relatia noastra. Dar dragostea mea pentru el va invinge. Ne gandim sa ne mutam impreuna. Oare nu e cu mine pentru a scapa de obsesia ei?
Astept sa cititi si sa va spuneti parerea.
Va sarut"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Draga Joxy,
Procedeaza si tu mai intelept. Judeca si invers, daca tu erai cea care s-ar fi incurcat intre timp cu altul, si el ar fi incercat sa te avertizeze....l-ai fi crezut ? ti-ar fi convenit sa se bage?
Partea proasta cand esti indragostit e ca nu mai gandesti la "rece".

Poate ca nu-i el alesul, mai cauta, invata din greseli, ca sa nu le repeti si ia-ti inima in dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Rodica

Draga Joxy,
Procedeaza si tu mai intelept. Judeca si invers, daca tu erai cea care s-ar fi incurcat intre timp cu altul, si el ar fi incercat sa te avertizeze....l-ai fi crezut ? ti-ar fi convenit sa se bage?

Poate ca nu-i el alesul, mai cauta, invata din greseli, ca sa nu le repeti si ia-ti inima in dinti.

Rodica, am sa te rog sa mai citesti o data mesajul anterior si sa-ti modifici (eventual) raspunsul. In plus, Joxy a facut armata!

DeDe Mammma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by Rodica

Draga Joxy,

Joxy,vezi ce patesti mama daca te bagi?
Desi nu ar fi trebuit sa ma amuze m-am distrat copios

Elaalba iti doresc mult noroc si pur si simplu nu te mai gandi la fosta.
In plus, nu-l mai considera asa mielusel nevinovat pe Mister internet ca nu pare. Sa dea Domnu sa se fi maturizat intr-adevar!
Pupiu,
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Va multumesc din sufletel ca v-ati aplecat ochii si inima la mesajul meu.
Rodica - tie iti multumesc de mesaj. Dar eu simt ca el e omul vietii mele. Eu am gresit prima, el m-a iertat, si acum e langa mine. Si il iubesc cu fiecare por si cu fiecare respiratie. Nu am stiut atunci sa-l inteleg nu primeam ce voiam si de aici frustrari. As vrea sa-l fac fericit asa cum el ma face pe mine.
Nadina - si tie iti multumesc...esti mai aproape de sufletul meu si ma intelegi. Sigur, nu pot uita nebunia cu net-ul. Dar numai eu il pot dezvata de asta. Invaluindu-l in dragostea mea. Vreau sa invat sa-l fac sa respire prin mine, sa ma simta parte din el.
Stiu ca nimeni nu prea are incredere in relatiile rupte si reluate. Dar relatia noastra poate a luat doar o pauza, n timp de gandire si limpezire, si acum suntem din nou amandoi siguri ca ne cautam unul pe altul.
Va multumesc si vreau sa aud de experiente similare. Cu sau fara final fericit.
Va tzuk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

"La multi Ani !!!
Sa fii iubita si sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Asculta-ti inima dar pune-ti si creierul la treaba. Tu esti singura in masura sa decizi ce e bine pentru tine si ce nu.
Vreau doar sa iti spun ca eu m-am casatorit tot dintr-o re-relatie acum aproape 16 ani si nu am regretat niciodata pasul facut. "Pauza" nu a facut altceva decat sa ne intareasca sentimentele si sa realizam ca eram sortiti unul altuia.
Daca dupa 16 ani de casnicie si 2 de prietenie pot spune asta, eu cred ca e lucru mare... mai ales acum, cand citesc atatea povesti adevarate aici, pe forum.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
Originally posted by ellaalba

Dar eu simt ca el e omul vietii mele..... Si il iubesc cu fiecare por si cu fiecare respiratie. ...... As vrea sa-l fac fericit asa cum el ma face pe mine.

Dragä Ella,

ti-ai dat singurä räspunsul...fä asa cum simti tu cä esti fericitä...si dacä o fi sä dai gres, mäcar stii cä de la inceput ti-ai ales drumul inimii!!!

Si....Joxy....
nu stiam cä inima iti bate pentru o cunostintä flusturaticä din internet!!!....dar nici o teamä!!!....secretul täu, rämine intre noi!!!

Rodica, nu te supära, dar nu am putut sä mä abtin!!!...faza a fost tare de tot!!!

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu zic asa -Mai bine sa regreti ceva ce ai facut decit sa regreti ceva ce nu ai facut!..eu mi-am cunoscut sotul pe internet si eram maritata in japonia iar actualul meu sot era un smecher de baiat cu ochi dupa fete pe net...si a reusit sa ma faca sa divortez si sa vin in Florida sa ma marit cu el...dupa ce l-am prins cu minciuna ca "el chipurile doar cu mine vorbea" pe net...eu tot nu m-am lasat si am ajuns sa il cunosc atit de bine incit sunt maritata cu el acum si o sa avem un baiatel in decembrie ...si sunt tare fericita caci am facut pasul asta..deci nu am ce sa regret......
Incearca sa deschizi ochii bine si sa vezi ce trebuie facut ca sa nu cumva sa treci de 2 ori peste aceasi problema...
Pupici

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Daca si el te iubeste la fel de mult si tu simti asta ... atunci ,parerea mea este sa incercati Nu mai astepta ....Delia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Ma bucur ca v-am facut sa radeti, chiar daca nu asta intentionam.

Mergi la inceput