rabdomiosarcom embrional

rabdomiosarcom embrional | Autor: mociulica

Link direct la acest mesaj

Pt Doina sau oricine ne poate ajuta

Buna,
Sper din suflet sa iti mai citesti mesajele pt ca am si o mare problema cu nepotica mea careia ia fost descoperita aceasta boala acum 9 luni, a fost operata in Timisoara (noi fiind din Timisoara), dupa operatie tumora nu a fost total extirpata, ramanand pe vasele de sange.I s-a facut chimioterapie inaite de a afla rezultatul biopsiei.Ne-a venit si un rezultat din Franta in care pe langa boala de RABDOMIOSARCOM EMBRIONAR n-i s-a comunicat ca acesta este 17% CANCEROASA (MALIGNA). Dupa primele 3 cure i s-a facut chimioterapie (citostatice) dupa rabdomiosarcom, iar tumora ramasa pe vasele de sange s-a marit, tratamentul nedand rezultatele dorite.Interesant este ca in locul unde a fost extirpat, aceasta nu a mai aparut, in schimb a crescut cea de pe vasele de sange.Inaite de inceperea tratamentului tumora era de gradul III, iar dupa tratament ni s-a spus ca este de gradul IV, medicii din Timisoara ne-au spus ca nu se ma poate face nimic...dar nu vrem sa credem ca floricica nostra nu mai are sanse in acesta viata.Rugamintea noastra fiind: daca se poate trata prin radioterapie (sau alternative) tumora de pe vasele de sange.Ai idee unde am mai putea apela in tara sau in strainatate, eventual daca ai ceva site-uri unde ne-am putea orienta.

Multumesc,
Florin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

SE poate incerca un tratament cu camera intravasculara , chimioterapicul ajungand astfel direct la locul cu pricina.
Stiu ca au fost la Chirurgie oncologica(Clinicile noi) 2 astfel de cazuri cat am facut eu practica acolo , o vecina de-a mea cu sarcom de gamba si un pacient cu Maladia Recklinghausen cu tumora la genunchi , mare cat o minge de handabl care i-a imobolizat si genunchiul.
Stiu ca vecina mea facea si chimio intravenos si chimio cu camera, dar tot a trebuit sa se recirga la amuptatie. Din pacate cred ca a refuzat-o...

Si o colega de-a mea a descoperit ca are osteosarcom , aici medicii i-au spus ca nu pot face operatie de extirpare strict a tumorii si au trimis-o la Viena unde a fost operata.
Daca vrei intreb.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Florin imi poti da un PM cu un nr de fix si la ce ora pot sa te sun?
Multa incredere si multa speranta!
... astept PM

Aida ... 16+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Off imi pare rau sa aud asta,nimic mai trist in viata decat sa nu ai sanatate....
Multa sanatate si poate reusiti sa gasiti o solutie de tratament undeva in strainatate.

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

aida pt ca mai ai puterea sa-i ajuti si pe altii...

Mergi la inceput