efectele alcoolului?????!

efectele alcoolului?????! | Autor: karina_t

Link direct la acest mesaj

Aseara am fost intr-o vizita la rude unde am servit un pahar de bere (eu) si trei (sotul). Iar azi dimineata am avut relatie intima care mi se pare ca nu a fost destul de "sigura" deci s-ar putea lasa cu bebe (pe care intentionam sa-l avem cit de curind...)Si am stat toata ziua azi cu gindul ca daca s-a intimplat, imi va afecta sarcina paharele de bere de aseara? Mentionez ca noi nu consumam alcool decit ocazional...
Multumesc, fetelor!
Karina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Stai linistita de la paharele alea de bere.. Daca esti frecvent in prag de coma alcoolica, atunci s-ar putea sa ai probleme.. :)

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Stai linistita.Berea este considerata mai mult un aliment decat o bautura alcoolica.
Si eu am fost atentionata ca pe timpul sarcinii nu am voie nici macar o picatura de ceva (pareri si pareri).Dar citind si informandu-ma , vorbind cu cadre medicale am aflat ca un pahar de vin sau bere ocazional nu dauneaza cu nimic.De la un paharel ocazional si pana la dependenta de alcool e cale lunga , asa ca problema care ti-ai pus-o este absolut inutila.De ce sa adaugi un stres in plus celor cotidiene ?
Sa auzim ca vei fi asa cum va doriti.
Gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_t spune:

Ah, ce bine! Multumesc mult, sa dea D-zeu sa fie
Va pup pe toate!
K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Karina,bun venit printre noi si contaminare placuta!
Cit despre cele 3 pahare de bere,stai fara grija..sa fie ei nemtzii sanatosi,stiu ei de ce :-)))
Asa ca ,fa testul barza cit mai repede,iti tinem pumnii si asteptam vestea cu "ochi" !
Sanatate si toate cele bune !

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_t spune:

Multam frumos alba!
Sper sa fac anuntul "cu ochi" cit mai repede si sa trec in rindul !
Karina

Mergi la inceput