bebe in camera separata sau cu mamica ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82
Eu cred ca mi-ar fi mai usor daca i-as amenaza coltisorul bebelusului in camera mea deoarece aceasta e o camera mare, aici am tv ul si calculatorul.

Foarte important, intr-adevar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Citat:
Eu cred ca mi-ar fi mai usor daca i-as amenaza coltisorul bebelusului in camera mea deoarece aceasta e o camera mare, aici am tv ul si calculatorul.

subscriu. asa macar intelegem de ce bebe va avea doar un "coltisor".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:

Citat:

subscriu. asa macar intelegem de ce bebe va avea doar un "coltisor".

Hai ma Conchita...chiar nu pricepi....???? daca acolo este televizorul si calculatorul e foarte bine...ca bebe le are la un loc...se joaca pe calculator si se uita la Cartoon Network!!!!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Pentru mine (userul si nu moderatorul, ca aceluia i se da de lucru de fiecare data cand liliana82 scrie pe acest forum) e tare distractiv sa citesc cat de usor raspund unii la provocari.
Mi-aduc aminte ca acum cativa ani se discuta cat se poate de serios pe aceste teme si nu venea nimeni sa intrebe la bascalie chestiuni care pentru mamici sunt foarte importante.
Asa ca tot citind am ajuns sa ridic urmatoarele suspiciuni privind adevaratul motiv pentru care se tot deschid astfel de provocari:
1. userul care le deschide nu e , de fapt, inca mama
2. userul care le deschide e mult prea tanara si suparata pe faptul ca va deveni mama
3. userul care le deschide e singur/a si se plictiseste ingrozitor si i se pare la fel de nostim sa vada cat de usor reuseste sa enerveze lumea
4. userul care le deschide are mari probleme psihologice si ideile pe care le are sunt, din nefericire, reale (ce chiar nu credeti ca exista pe lumea asta femei care nu vor sa fie mame sau li se pare un lucru ingrozitor atunci cand sunt)
si ar mai fi cateva supozitii

On topic, noi am dormit cu gemenii pana la 2 ani jumate in aceeasi camera. Fara nici un dezavantaj.
Acum adorm la noi in pat dar ii ducem in camera lor si eu continui sa ma trezesc la fiecare zgomot pe care il fac (desi ne desparte un zid si o usa). Poate ca am capatat vreun simt suplimentar de cand sunt mama.
Asa ca binele nostru a fost asta...
probabil ca daca aveam un singur copil ar fi stat in primele luni in pat cu noi (cu gemeni e mai dificil trebuia sa ma trezesc de cateva ori pe noapte ca sa il schimb pe cel care adormea la san cu celalalt)
Daca nu ii alaptam cred ca stateau mai bine in bucatarie ca erau mai aproape de sursa de lapte (asta ca sugestie pentru tine Liliana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheannamp
Daca nu ii alaptam cred ca stateau mai bine in bucatarie ca erau mai aproape de sursa de lapte (asta ca sugestie pentru tine Liliana)

Ma bucur ca nu sunt singura care a gandit asa...si eu i-am sugerat acelasi lucru....

Oricum, maree dreptate ai in postarea ta.....cu exceptia ca Liliana nu mai reuseste sa enerveze pe nimeni....doar sa ne distreze pe toti...din motive lesne de inteles!!!!

Ps: acum, pe bune...eu i-am pus landoul in bucatarie...cand n-am mai avut lapte si cand oricum era periculos sa alaptez din cauza medicamentelor pe care le luam...urla atat de rau daca se trezea de foame (ca de', daca titi nu era...) ca ori eu, ori taica-su trebuia s-o luam cu noi in bucatarie cat ii faceam laptele...asa ca, landoul statea in bucatarie pe timpul noptii

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

iar am ras sa lesin, cel putin la prima pagina!!Conchita si alte cateva fete, mi-ati facut ziua!..nu merita sa-mi dau cu parerea la topicul asta, mi se pare o gluma proaspa, fata asta iar sta pe margine si se distreaza ca voi va contrati, din pacate...asta in loc sa invete ceva sau sa faca ceva util cu timpul, inca liber, pe care-l mai are..nu vedeti ca ea iar nu spune nimic?..a starnit furtuna si atat!..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

si ce ai vrea sa mai zic? am pus un mesaj la pag 5.. e cazu sa ma repet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Liliana, eu te-as sfatui sa tii bebele cu tine in camera macar pana la 6 luni. Sa-ti povestesc ce mi s-a intamplat mie. Matei al meu regurgita f mult, desi dupa fiecare masa de laptic (praf) il tineam pe umar si cate 40 de minute ca sa-i scot aerul. Ideea e ca regurgita si in somn, dadea laptic si pe gurita si pe nas. Intr-o noapte in timp ce dormea l-am auzit cum s-a inecat si se chinuia sa respire. Intr-o fractiune de secunda l-am luat de picioare si l-am pus cu capul in jos, si-a revenit imediat. ma intreb ce as fi facut daca era in alta camera si nu-l auzeam sau ajungeam prea tarziu la el. Si chestia asta groaznica s-a mai repetat la vreo 2 saptamani distanta. Nu-ti spun ca aveam tot timpul grija sa doarma pe o parte, cu un prosopel facut sul in spatele lui.

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Numai TV-ul trebuie dat mai incet, pus pe "mute" sau chiar stins cand bb , altfel risti sa nu-l auzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:

Numai TV-ul trebuie dat mai incet, pus pe "mute" sau chiar stins cand bb , altfel risti sa nu-l auzi.

shhhh, poate-i dai idei si maine-poimaine ai pe constiinta un topic nou cu titlul: "Nu vreau sa inchid televizorul cand doarme bebe!"

Mergi la inceput