Nu prea stiu ce sa cred si imi e groaza sa ma gandesc la...chestii sumbre, dar fetitei noastre i-au aparut alunite pe piele, nu multe, cred ca vreo 6, in ultima vreme. Sa tot fie vreo 4, 5 luni de cand le-am observat. Nu inteleg de ce.
E cazul sa merg la un dermatolog cu ea, puteti recomanda un dermatolog pt. copii?
Si fetita mea are alunite, vreo 3 sau 4, si are tot trei ani; nu m-am gandit la ceva rau, si noi avem alunite, si eu si tati;m-am gandit ca ne mosteneste; ce te face sa crezi ca ar fi ceva in neregula cu ele?
Din cauza ca nu le avea inainte si din cauza ca tot aud vorbindu-se de melanom malign...
In ultima vreme constat ca si eu am din ce in ce mai multe alunite.
Eu cred ca trebuie deocamdata doar sa supraveghezi respectivele alunite. Suspiciunea de melanom se pune daca cresc foarte mult intr-un timp scurt, daca apar modificari de culoare sau contur, daca se decoloreaza. Cat timp sunt normale ca si aspect nu trebuie sa te ingrijorezi.
Daca vrei sa fii mai linistita, poti sa mergi la dermatolog. Nu stiu daca sunt si special pentru copii, singura pe care o stiu si e foarte buna este profesoara Rodica Cosgarea. Am mai auzit de bine si despre dr. Tataru dar nu am fost la el.Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Subscriu si eu la ce-a spus puisorul. In plus mie mi s-a explicat ca alunitele apar programat. Adica ele sunt deja in plan sa apara (ca mostenire genetica) si apar la diverse varste, de la cea mai frageda la cea mai inaintata.