cereale fara zahar pt copii mai mari

cereale fara zahar pt copii mai mari | Autor: axxxa

Link direct la acest mesaj

Caut cu disperare niste cereale, dar nu din acelea praf, pt bebelusi, ci din cele gen cheerios&co daaaaar si aici vine marea problema, sa nu fie pline de zahar si e-uri si sa aiba totusi gust.
Am luat din cele bio, fulgi de cereale sau asa ceva. Pe langa faptul ca se inmoaie intr-o saptamana, n-au absolut nici un gust, sunt uscate ca iasca si imposibil de mestecat. Deci unde sa caut ceva si sanatos (cat de cat) si placut la gust, astfel incat sa fie mancabil de catre copilul de 2-4 ani?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Cred ca ai putea incerca cerealele de ovaz cu fructe. Nu au nici zahar, se inmoaie si repede, au si gust bun (nu exagerat de dulce, de la fructe). Eu le prefer pe cele de la Sana, dar sunt mai multe firme care produc asa ceva. De pilda, am cumparat astfel de cereale din Plus (produs Plus), mult mai ieftine si la fel de bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Eu mananc din cele Bio de la dr.O (cu 40% fructe, fara zahar adaugat). Si le poti amesteca cu un iaurtel mai putin acru (gen Campina).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia2008 spune:

Incearca cerealele Benevit, al meu fecior le maninca si cu lapte, si cu iaurt, dar si simple, asa ca o gustare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Musli cu fructe de la Sanovita. Contin doar cereale integrale, fructe uscate si seminte. Sunt foarte gustoase cu lapte simplu si suficient de dulci. De doua zile i-am dat si la pitica mea care saliva cand mancam cerealele, asa ca noi pe astea ne vom axa.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am constatat si eu ca majoritatea cerealelor au zahar. Am inceput sa ii dau juniorului mai mult musli, dar ii mai pun si fulgi de porumb sau cereale cu miere/scortisoara, chiar daca au zahar, pentru ca simple nu le mananca.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Am constatat si eu ca majoritatea cerealelor au zahar. Am inceput sa ii dau juniorului mai mult musli, dar ii mai pun si fulgi de porumb sau cereale cu miere/scortisoara, chiar daca au zahar, pentru ca simple nu le mananca.

da, cu o fructa de sezon taiata cubulete acolo...hm...e super. mierea si scortisoara sunt foarte indicate in alimnetatie! si chiar cu iaurt, in loc de lapte. iaurt simplu.
pastrati cerealele intr-o cutie de plastic bine inchisa, undeva in bufet, unde nu-i umezeala. sau chiar in afara bucatariei.

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

kariguld Am incercat sa-i dau cerealele cu iaurt, dar le-a scuipat din start, asa ca fac o pauza. Am sa mai incerc sa-i mai dau, cu toate ca sunt multumita momentan ca le mananca si cu lapte.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!

Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Sa stiti ca si noi suntem FANI MARI ai acelor cereale care "se inmoaie intr-o saptamana", dar cu fructe uscate in ele (adica MUSLI, cu toate ca pe unele doar scrie cereale cu fructe). Mie nu mi se pare un impediment ca se inmoaie greu...le pun cu 5 min inainte sa mancam si sunt numa bune. Mai erau unele crocante dar fara zahar, da-te prin miere. Si alea sunt bunicele dar cam prea dulci.

Adriana nu le manaca cu iaurt, daor cu lapte din pacate. Insa eu le mananc numai cu iaurt... Eu cred ca daca nu ma vedea pe mine ca mananc asa ceva zi de zi nu ar fi atras-o nici pe ea... Dar prin imitatie s-a obisnuit in fiecare dimineata sa "ne preparam" cereale si sa le manacam amandoua... Eu nu stiu ce sa ii fac sa ii dau mai putine dimineata ca nu s-ar mai opri si nu mai ramane loc si de altceva in stomacel

PS: Nu i le-am dat ca nu am vrut sa ii dau din cele cu zahar...Defapt cand mi-a cerut ea asa ceva nici nu aveam de gand sa ii introduc cereale de copii mai mari, caci abia avea cam 1 an. M-a vazut pe mine si a cerut..din ce in ce mai multe. Oricum nu conteaza ca le manamca pe astea sanatoase, caci mananca si prosti ,dulciuri, prajituri etc...(mie mai aiurea mi se par snacksurile decat bomboane sau altele...)

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput