a muscat-o cainele!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mai catelul va sta la tara, in casa...nu legat...doamne fereste.
bunicii mei au avut caini dintotdeauna, dar nu i-au tinut legati...si acum, varul meu a dus si el cainele la bunica, si il tine in casa...daca e cald toata ziua alearga pe afara, dar de dormit...in casa.

Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu trebuie vaccin , trebuie supravegheat catelul.
Atata timp cat nu are rabie nu trebuie vaccinata fetita.
Acest vaccin se face atunci cand exista suspiciunea de rabie la animale.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza00

Si noua ni s a intamplat. Intr un moment de neatentie al maica mii, David l a tras de coada(huski siberian), acesta i a dat cu gheara peste fata...din nefericire a avut nevoie de multe copci la nivelul fruntii si al fetei...Am ales sa nu i facem antirabicul, nu ne a cerut nimeni adeverinta etc....s a intamplat insa in It, nu Romania.

alina
david nazdravanul (11 mai 2004) si toma (20 ian 2007)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Putea sa-i scoata ochiul copilului As fi ales sa-l dau naibii de caine, mai important este copilul!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

maraki, si eu l as fi dat naibii, mi ar fi fost frica sa am un caine de talie asa mare langa un copil. Nu era insa cainele nostru, ci al sorei mele, noi eram in vizita la ea.....cainele de altfel era f bland, niciodata nu mai facuse asa ceva...dar evident trasul de coada a fost prea mult ptr el...A fost si vina mea sa l las supravegheat de maica mea in timp ce eu eram in casa...stiind ca ea nu este f atenta. Si asa e, putea sa i scoata ochiul, a avut 3 copci exact sub ochi, buza de sus rupta in 2, 3 copci si in obraz. La frunte(margine) cel putin a fost oribil, o bucata de piele era dezlipita....a fost ingrozitor, am crezut ca innebunesc si am fost la un pas de infarct cand mi l a adus maica mea in casa plin de sange.Am scris toate astea si ca un semnal de alarma...niciodata nu stii cum poate reactiona un caine la dragostea mai zbuciumata a unui copil mic (David adora cainele respectiv) .
Am avut un noroc imens ca am beneficiat de servicii medicale de exceptie, specializate in asa ceva...acum mai este un pic vizibila doar cicatricea de pe frunte si este in margine, deci acoperita de par.
Incredibil a fost faptul ca Dav a iubit in continuare catelul si suferea ca nu mai avea voie sa se apropie de el cand mai mergeam in vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Cineva de pe aici presupunea ca vb de eutanasiere pt ca nu am avut un catel vreodata. M-am nascut si am crescut la casa, cu animale de curte garla, am avut catei, pisici, broscute etc. Si iubesc animalele. Toata ziua mi-o petreceam ca si copil zburdand printre animalute, de la pui de gaina la iepuri, gaste, porci, curci etc si joaca preferata era cu pisicile si catelul, asa ca stiu ce inseamna sa ai animale dragi. Am plans pt fiecare pui de gaina, iepure, gasca taiate de parinti ca sa-i mancam. Si nu mancam carne poate tocmai de asta. ii consideram pe toti prietenii mei. Mama era suparata si-mi spunea sa-mi aleg 2 sau 3 prieteni si nu 100 de pui, si tot atatia iepuri si boboci de gasca. Asta a fost demult insa....

Dar de cand am devenit mamica, sunt mai transanta. Daca eu consider ca vreunul din animale constituie un pericol pt siguranta copiilor, atunci renunt la animal in modul cel mai bland cu putinta. Daca am cui sa-l dau, il dau cadou, daca nu, il duc la un adapost de animale. Si daca se cerea analizarea cadavrului animalului pt ca sa se elimine suspiciunea de rabie, cum era una dintre optiunile prezentate de Raluca, atunci as fi mers sa-l eutanasiez. Nu e nimic aiurea in a pune copiii pe primul plan.

si la urma urmei Raluca a cerut idei, eu i-am spus cum as proceda eu tinand cont de variantele enumerate de ea acolo, care a mers si s-a interesat la medic. Si la RSPCA se eutanasiaza animalele care nu pot fi date spre adoptie, tocmai pt ca nu au un comportament corespunzator, si le eutanasiaza dupa ce le salveaza vietile si-i ingrijeste saptamani bune. Raluca spunea chiar ea despre cainea ca e cam dracoasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

asta-i culmea, cum sa nu-ti dea adeverinta ? Daca animalul nu prezinta semne de rabie, el trebuie sa-ti dea adeverinta. Cauta alt veterinar :))
Chiar daca animalul a fost vaccinat, tot trebuie chemat veterinarul pentru a adeveri ca este sanatos.

Si pe Cristi l-a muscat Leo acum cativa ani... l-a invinetit si i-a dat si sangele... dar eu nu m-am dus la spital... l-am tratat local si s-a vindecat. Cainii nostri sant cu vaccinele la zi, dar de cand l-a muscat il feresc pe Cristi de caine cat pot... adica nu il las nici o clipa nesupravegheat in curte. M-am speriat teribil atunci.

Sanatate multa va doresc

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

am ajuns acasa cu cainele proaspat vaccinat.
si cu "adeverinta", daca iipot spune asa...e o hartiuta in care scrie ca e "clinic sanatos", stampilata parafata...
sper sa fie suficient.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

eu va multumesc tuturor pt ceea ce ati avut de spus, si pt sfaturi.
daca moderatorii doresc sa inchida subiectul, din punctul meu de vedere, e ok.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput