ce pot manca

ce pot manca | Autor: da-nu-tza

Link direct la acest mesaj

salut
sunt noua pe forum si as vrea sa stiu daca ii pot da fetitei mele in varsta[orange] de 7 luni, budinca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

depinde din ce e budinca.
daca e ce ma gandesc eu, nu-i poti da.
eu stiu ca budincile sunt cu ou. si cele desert mai au si zahar, ingredient interzis sub un an din cunostintele mele.
cand ai inceput diversificarea? ce legume / fructe papa deja? ai introdus deja galbenusul?

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fii mai explicita...ce fel de budinca? Dulce sau din legume? Eu ii dadeam Mirunei budinci facute din legume, cu galbenus de ou, branzica devaci, etc. Sau din gris cu lapte si galbenus de ou, bagate putin la cuptor. Genul asta de budinci sunt permise, depinde insa si de faza in care sunteti cu diversificarea...mananca branzica de vaci, galbenus?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentina_v spune:

Eu cred ca e cam micuta pentru budunca....mai asteapta putin!

Alexandra-Maria 30.09.2008

Mergi la inceput