Ce mai fac copiii vostri la cresa ?

Ce mai fac copiii vostri la cresa ? | Autor: MADE

Link direct la acest mesaj

Am citit toate mesajele cu acest subiect.Baiatul meu are 2ani si 9luni si a fost astazi a doua zi de cresa.Daca in prima zi a fost cum a fost,astazi a inceput sa urle inca inainte sa plecam de acasa.Nu mai vrea la gradinita.Educatoarea ne-a spus ca nu plange dacat cat stam noi acolo (foarte putin) iar dupa aceea se potoleste.
Acum sincer sa fiu ,eu nu sunt prea incantat de solutia cu cresa.Mai ales ca este o cresa de "stat" conditiile nu sunt cine stie ce, si el este obisniut sa alerge prin curte si sa-si petreaca timpul mai mult afara decat in casa (noi avem o curte destul de mare si lui nu-i place deloc sa stea o zi intreaga numai in casa).
O alta problema este ca din prima zi , doamna educatoare nu ne-a lasat sa stam prea mult (mai venise un copil nou si cand a inceput sa planga ,desigur ca a inceput sa planga si al nostru).
Mi-e cam frica sincer sa fiu, pentru ca nu stiu daca o sa-l afecteze cumva acesta noua experienta.Si ca orice parinte am vrut tot ce este mai bun pentru copilul meu .Dar din pacate gradinita pe care o gasisem initial s-a inchis subit si am ales-o pe aceasta find cea mai aproape de casa.
Cel mai tare ma doare ca nu pot eu sa stau acolo, sa-l vad cum se comporta si daca este cumva trist si retras.Copii nu sunt prea multi si poate ca asta este bine,dar daca personalul nu se ocupa de ei , tot degeaba.Eu incepuse deja sa-l invat literele si stia deja vreo 10 dintre ele.
Stiu ca multi copii plang la inceput dar cazuri de copii care nu s-au adaptat cunoasteti ?
Astept sfaturile voastre si poate imi aflu si cum este pe la alte crese.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Briana are doar 14 luni, dar din primavara va merge si ea la cresa de stat. NU MA SPERIA. Totusi ce program au acolo. Ea deja cere la cachi, chiar si pisu, este destul de dezghetata, la ce ora mananca (si cam ce) cand dorm? De exemplu ea de pe la 10 dim mai doarme o ora , acolo ce va face?
Gabi si Briana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADE spune:

Noi il ducem cam pe la 8.00 Pe la 8.00-8.15 deja le da "masa de dimineata"(cereale cu lapte,ceai cu paine cu unt,ou,etc) iar la 11.30-12.00 pe cea de pranz(ciorbita,supa,mancarica),apoi ii culca (unii copii deja la 7.00 sunt acolo,in functie de ora la care intra parinti la servici).Asa ca pentru unii poate programul nu este cel mai potrivit dar sa stii ca eu cred ca , copilul cu timpul o sa-si faca singur programul care-i convine cel mai mult (la inceput o sa-l cam dai peste cap dar cu timpul se obisnuieste-cred !).Acum ce sa-ti spun ,nici noi nu avem multa experienta.
Acum nu stiu ce program au cei de la grupa mica (al nostru este deja la grupa mare ).Oricum nu te speria (inca).Stii cum stau lucrurile:toate sfaturile sunt bune dar pana nu treci tu prin experienta asta, tot degeaba.Si apoi copiii nu sunt toti la fel.

Mergi la inceput