Fetelor e seara si nu stiu ce sa fac. Fetita mea de 3 ani jumatate urineaza din 5 in 5 minute. A inceput acum vreo 3 ore si saracuta nici nu poate adormi. Ce-i de facut?
Nu se plange de usturimi, nu are urina tulbure sau urat mirositoare, dar e neplacut sa tot stai pe olita din 5 in 5 minute.
Oare e infectie urinara?
Citat: |
citat din mesajul lui ludmmyla Fetelor e seara si nu stiu ce sa fac. Fetita mea de 3 ani jumatate urineaza din 5 in 5 minute. A inceput acum vreo 3 ore si saracuta nici nu poate adormi. Ce-i de facut? Nu se plange de usturimi, nu are urina tulbure sau urat mirositoare, dar e neplacut sa tot stai pe olita din 5 in 5 minute. Oare e infectie urinara? |
mie, la 20 si de ani, mi se intampla asta uneori pe fond de stres, tot mai ales noaptea cand gandurile nu ma lasa sa adorm.
fetita s-a speriat de ceva?
Multumesc fetelor de raspunsuri. Am fost cu ea la medic dar infectie urinara nu are. A primit ceva tratament si sper sa isi revina repede. Exact de la ce urineaza asa de des nu stiu dar doctorita mi-a zis sa ma intorc cu ea peste 2 zile daca nu isi revine. Sa vad ce si cum va fi.