imi scapa printre degete...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

cora, cunooosc situatia asta...cand simti ca s-a interpus un zid intre voi, cand ai senzatia ca stai langa un strain, pe care totusi il iubesti..crede-ma, cu cat incerci mai mult sa rezovlvi ceva , cu atat te afunzi mai rau in acea stare..
e bine daca te poti detasa de problema, sa o privesti la rece, ca si cand ar fi vorba de o prietena careia incerci sa- dai sfaturi..
uite cum faceam eu..ajunsesem de imi era teama sa ma intalnesc cu el..teama de "ce s-o mai intampla si de data asta, in ce stare l-oi gasi.."...ma duceam pleostita , suparata , pe el il gaseam in aceeasi stare..eu incercam sa "rezolv" ceva, sa discutam...il pisam la cap dupa ce ca era deja suparat ...si ami rau faceam
pana cand am avut asa...o stare buna intr-o zi, am iesit cu niste prteni, m-am inveselit, am luat o sticla de vin si m-am dus la el..asa, cu un aer de primavara pe fata..am baut un pahar, am savurat o tigara..am inceput sa rad si sa vorbim lucruri marunte...cum faceam de obicei , fara faze de genul " ce se intampla cu tine, explica-mi ce-i cu starile astea.."..si a mers crede-ma..atmosfera s-a destins, incet incep a inceput sa-mi spuna cate ceva, am mai scapat cate o lacrima, cate un suras peste lacrima..si uite asa , dimineta am vazut lucrurile cu alti ochi..si incet incet am scos-o la capat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Flaviutza,
ma bucur ca totul decurge spre normal.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput