Alaptat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

brava tie, vrabiuta!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,doi anisori si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ma bucur mult pt vestile bune si ca ai gasit o solutie sa impaci si tratamentul si alaptatul.
Numai bine iti doresc in continuare!

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Vrabiuta, asteptam vesti dupa ce faci audiograma!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vrabiuta, m-ai impresionat teribil, oare pe unde stai, ti-as alapta si eu fetita

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sanatate multa, Vrabiuta

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Acum am vazut subiectul. Sa povestesc experienta mea, poate mai foloseste cuiva.

La doua saptamani ale fetitei am facut mastita. Tratamentul cu oxacilina nu a dat rezultate, asa ca am fost operata la sanul respectiv (incizie). La 24 de ore de la incizie sanul era tot rosu si infectia parea sa se extinda asa ca mi-a fost schimbat antibioticul cu unul mai puternic si incompatibil cu alaptatul.
Nu am alaptat in timpul tratamentul si cateva zile dupa aceea.

Deci intre 20 iulie si 6 august fetita mea a baut din biberon. Pe 6 august am pus-o la sanul sanatos iar peste alte cateva zile si la sanul incizat. Incet-incet lactatia a revenit. Si mai suge si astazi cu mare spor, la aproape 9 luni, in ciuda faptului ca medicul care m-a operat era ferm convins ca nu voi mai putea alapta.

Deci, se poate, previziunile sunt optimiste.

Numai bine iti doresc,
Ioana.

P.S. Scuze pentru stilul dezlanat, scriu cu fetita agatata de sanul meu, bineinteles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara
audiograma de astazi arata rau, nu s-a modificat nimic. au oprit perfuziile, urmeaza alte investigatii.
multumesc tuturor pentru sprijin!

mami de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta,
Tinem pumnii sa fii bine
Ne gandim la voi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

marcela, multa sanatate, imi pare rau sa vad ca nu ai vesti mai bune. ce zic medicii?

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Vrabiuta, suntem alaturi de tine! Fii tare si continua investigatiile, trebuie sa existe o solutie. Multi pupici Teodorei si mamicii ei curajoase!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput