Totusi cand creste parul??

Totusi cand creste parul?? | Autor: natynic

Link direct la acest mesaj

Intrebare pt mamicile ai caror pitici au avut la nastere f putin par sau au fost chelutzi: cand le-a crescut parul??
Fetita mea are 1 an si aproape 2 luni, s-a nascut aproape fara par si acum abia-abia i-a crescut putin, moale si rar. Daca ma uit la vechi poze ale mele de la 1 an (eu fiind la nastere complet cheala), aveam tot putin par, dar oricum mult mai des...
Oare in ce moment ar trebui sa ma gandesc ca e o problema?
P.S. Pentru cine vrea, sub semnatura am un montaj cu poze din acets prim an al Iuliei

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Pitica mea este in aceiasi situatie,dar nu te alarma ,parul va creste cat de curand.
Sophia are 2 ani jumate si de vreo 2 luni deabia asa din senin a inceput sa-i creasca parul.

De cand s-a nascut am utilizat doar o sticluta de sampon ,mai mult am aruncat de frica expirarii,oricum este un atuu pentru bebelusii care transpira la ceafa,a mea transpira si acum,mai putin cei drept.

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picolino spune:

Cam in jurul varstei de un an incepe sa creasca si sa se mai indeseasca. Dar cred ca depinde de fiecare copil in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

fetita mea s-a nascut cu destul de putin par, i-a cazut cam tot, iar cel care a crescut era fin, rar, drept.

asa ca imediat dupa petrecerea de la 1 an, am tuns-o zero, era vara, cald, si ea transpira intens la ceafa, oricum urma sa mergem la mare si a fost foarte bine ca am tuns-o asa scurt, parul s-a indesit, firul s-a ingrosat, a crescut uniform peste tot si acum este ondulat - o frumusete.
si pe mine m-au tuns parintii, de 2 ori, cand eram micuta, si am un par de invidiat.

asa ca daca nu te deranjeaza foarte tare, asteapta putin sa se mai incalzeasca vremea si tunde-i parul foarte scurt, daca nu chiar zero...vei vedea ce repede si frumos creste la loc.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

A, nici fata mea n-are par, creste el , nu-i o problema. Si randunoiul meu isi face aceeasi problmea; -Aoleeeuuu! Nu-i mai creste parul deloc, o fi chiala?

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Amandoi baietii mei au fost cheliosi. La botez (aveau 5 luni) n-a avut popa nici macar pufulet sa tunda, la 1 an - n-am taiat mot din lipsa parului. Cam pe la 1 an jumate i-am tuns pt ca aveau niste smocuri tocite. Pe la 2 ani puteam spune ca aveau cate ceva, dar abia la 3 s-a mai indesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci sfatul ar fi sa o rad in cap...poate ar fi sanatos, dar nu stiu, copiii rasi in cap nu arata prea grozav-oricum, daca e sa fac asta, o voi face mai la vara, evident.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

naty, sincer eu nu cred in mitul cu rasul in cap...stiu persoane adulte care au fost tunse de mici doar pt a a avea parul des....si au un par ff rar si moale. si eu am primit acelasi sfat....dar am zis sa si-l tina pt ei!!!
fetitei mele a inceput sa ii creasca mai mult parul cam dupa 1 an si acum la 1 an si 5 luni ii pot prinde "motz" .

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

natynic am 2 fetite gemene de 1 an si 4 luni, niciuna nu a avut par la nastere, Ana nici gene nu avea.... Acum, Elenei i-a crescut parul, i-am tuns bretonul ca ii intra in ochi, iar Anei nu... adica firul nu e mai lung de 1 cm in zonele cu cele mai lungi fire. M-am uitat si pe pozele voastre si nu e mai lung parul Anei decat al Iuliei... Eu nu m-am panicat, depinde de copil, de mostenirea genetica. De ras n-o sa le rad in cap, deocamdata nu o vad ca o problema.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Naty,
In primul rand te pup...lasa fata in pace, nu o rade in cap...asta este mit...stii si tu la fel de bine ca oricine (poate chiar mai bine...) ca nu lungimea firului de par este responsabila de indesirea parului.....ci radacina...
...chiar ma intrebam pe unde esti ca iar ai disparut !!!!
PS: Catincai de abia acum a inceput sa-i creasca pe bune parul...adica repede si parca ceva mai des...si nu am tuns nici macar un firicel din el...

Oana siCati mica (1 an si 6 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns REUTcarmi spune:

sa siti ca fetita mea de 6 ani acum s-a nascut cu f mult par si negru dar inainte de 1 an i-a cazut tot si a inceput sa-i creasca dar nu afost nevoie sa o tund deloc si acum are parul lung si des dar nepotica mea tot de 6 ani au ras-o pe cap de vreo 4 ori dupa 1 an si acum tot asa moale si rara are parul deci nu-i oregula sa o razi si sa se indeseasca dar poti sa incerci mai este pana la vara si are timp sa-i creasca sanu fie cheliuta oricum o sa fie dragalasa.

Mergi la inceput