Ce parere aveti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

draga veronicai,
pentru decizia ta de a-ti trai viata la max.
sa stii ca barbatii e porci si nu merita. dar poate pe undeva exista si unul mai mititel pentru tine. nu-ti fie teama sa fii ca nu se stie de unde sare iepurele.

nu inteleg de ce il amesteca unii pe Dumnezeu in treburile astea. oare nu are El treburi mai importante de rezolvat? cu ce Il deranjeaza pe Dumnezeu ca noi cautam partenerul perfect? E mai bine sa existe divorturi, certuri, batai, lacrimi si suferinte?
chiar nu inteleg deloc, si eu cred in El, ma rog la El, dar nu vreau sa-L plictisesc cu toate prostiile care-mi trec mie prin cap.

bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Intrebarea ta imi aduce aminte de un banc.Iata-l:

Itic voia sa se insoare cu Rasela. Ii comunica si bunului sau prieten Sloim aaceasta decizie, dar acesta, din grija pentru prietenul sau, incepe sa maraie, sa bombane, ca ce, sa se insoare Itic chiar cu c... ceea, una peste alta il dezumfla rau de tot pe bietul Itic care, nestiind ce decizie sa ia pana la urma, o cheama la raport pe Rasela si-i zice fara ocolisuri:
- Rasela, stiu ca am zis sa ne luam, dar uite, c-a intervenit ceva, ca lumea vorbeste ca n-ai fi tu tocmai fata cuminte, din aceea care-mi trebuie mie, si-asa ca...
Rasela nu-l lasa sa termine, si-l ia ea la interogatoriu:
- Asculta, Itic, iti place tie cum fac eu mancare?
- Ah, Rasela, aici trebuie sa recunosc, asa bucatareasa buna, mai rar, ce mai intrebi?
- Dar iti place cum tin caas?
- Ce vorba-i asta, Rasela, casa o tii ca un pahar de curata.
- Dar, mai Ititc, ia spune tu drept, treaba ceea iti place cum o fac?
- Ohoho, Rasela la treaba ceea esti chiar de neintrecut!
- Si, mai Itic, tu crezi ca toate astea se invata la "fara frecventa"?

Eu zic ca invatam din fiecare experienta prin care trecem, cu conditia sa nu fim siliti sa trecem prin ea, sa ne-o asumam constient. Nu stiu ce intelegi tu prin a-ti trai viata la maximum, dar totul e in regula atata vreme cat asta este ceea ce iti doresti. Bafta!

Trisha

Mergi la inceput