Ce parere aveti?
Buna dragele mele
Mi-ar fi placut sa stiu ce parere aveti voi despre schimbarea partenerilor. Eu sunt putin ingrozita de faptul ca pana acum am avut .. parteneri intimi si acum, dupa despartirea de sot, va trebui sa imi gasesc pe cineva. Ma ingrozeste gandul ca iar va trebui sa ma obisnuiesc cu cineva si ca va fi ..altul la numar.
Voi ce parere aveti despre cele care au avut mai multi parteneri intimi inainte de a se casatori cu cel care le este intr-adevar jumatatea!!!
Nu stiu daca s-a mai discutat despre acest subiect, scuze daca ma repet.
PUPICI.
Raspunsuri
Eryka spune:
Am sa-mi spun si eu parerea mea.Eu una nu cred ca ar trebui sa te simtzi ingrozita,avand in vedere ca nu faci rau nimanui si nu inseli pe nimeni.Esti singura acum nu??Deci esti libera sa faci ce vrei .Ma scuzi insa nu sunt de parere ca de teama ca vei avea prea multzi parteneri intimi ar trebui sa nu te maiSi mai ales daca iti place gajiul mult de tot de ce nu????Daca nu mai ai sotz asta nu inseamna ca va trebui sa te calugaresti,te-am pupat ,pa. Sa nu imi dai inin cazul in care nu-tzi convine ce am spus ,insa asta nu a fost decat parerea mea.
Erykutza
sorana spune:
Eu am avut cativa parteneri inainte de a-mi gasi jumatatea. Asta e. Daca primul nu s-a nimerit a fi ce trebuia sa fie .... Eu nu sunt de parere sa stai cu cineva doar pt. ca ai avut o relatie intima. Jumatatea mea are multe calitati ca sot si tata si nu imi pare rau ca am cautat ceva pana l-am gasit.
Eu sunt de parere sa incerci cu cineva care pare ok, daca se ovedeste a nu fi, asta e, mergi mai departe pana cand gasesti omul care iti este cu adevarat "destinat".
Bafta - sper sa-l gasesti imediat.
bb Monica si Sorana
Mazarica spune:
Cel mai mult conteaza ca tu sa fii impacata cu tine. Putin conteaza ce cred eu sau altii. Daca tu iubesti un barbat si esti libera, de ce nu?
Crezi ca-ti va apare la un moment dat un neon in frunte cu nr. de barbati la activ prea mare? Viata e atat de scurta si de agitata incat trebuie sa facem absolut totul sa o traim din plin, frumos,iar atunci cand vom avea 80 de ani sa nu privim cu tristete in urma si sa spunem : pacat de anii care au trecut pe langa mine fara sa stiu sa ma bucur de ei.Ce te faci daca stai si-l astepti pe fat-frumos pana la 80 de ani, iar el nu apare? Ramai cu...asteptatul.
Ceea ce as cauta eu in locul tau in barbatul de langa mine, ar fi bucuria de a trai , de a iubi, apoi partenerul intim. Nu pleca la drum cu ideea ca trebuie sa gasesti pe cineva cu care . Dragostea iti iarta toate pacatele.
Asta e parerea mea, asa ca fara rosii.
LIONI spune:
Mazarica are dreptate.Trebuie sa fii tu insuti ca restul vine de la sine.Bafta si fii tare!
Elenalove27 spune:
Sunt de parerea lui Mazarica....asa ca nu mai sta pe ginduri...
Pupici
Elena cu burtica & sotul AL
Sobo spune:
Eu cred ca lucrurile care trebuie sa se intample se vor intampla oricum. Fa ceea ce simti, ceea ce doresti. Nu pleca din start cu ideea ca trebuie sa faci ceva si ca ti-e groaza. Este perfect normal sa-ti fie teama sa-ti schimbi modul de viata, dar cand o sa simti nevoia nu o sa mai stai pe ganduri.
Iti doresc multa fericire
Sobo si BB Dragos
Rodica spune:
Draga Veronica, bafta!
Fii tu insati si Doamne ajuta!
Ce nu s-au mai maritat fete si a doua oara? Am o verisoara care a doua oara a facut si copii si pe "al doilea" l-a gasit mai bun ca pe primul.
Deh, soarta omului!
fii tu insati, si procedeaza ca la inceput!
Denisa_35 spune:
Din pacate, viata nu este programata de asa natura incat s-o nimeresti chiar din prima. Sunt rarisime cazurile in care o femeie il nimereste din prima incercare pe acela care ii va sta alaturi toata viata...Asa incat viata este o insiruire de experiente...unele placute, altele mai putin placute...depinde de norocull fiecarei femei. Dupa parerea mea, ar trebui sa privesti experientele ce vor urma ca pe niste repetitii pentru finalul in care il vei gasi pe omul pe care-l doresti!
Dupa parerea mea, nu conteaza partenerii intimi pe care i-ai avut inainte de a te casatori cu jumatatea...conteaza fidelitatea ta ulterioara fata de jumatate. Fiecare avem un trecut, bun sau rau dar e al nostru....si nu-l putem schimba nicicum. Dar in schimb putem sa ne construim viitorul pe experienta trecutului!
Pupici
Denisa si copilul Alecu
Veve spune:
quote:
Initial creeata de Veronicai
Voi ce parere aveti despre cele care au avut mai multi parteneri intimi inainte de a se casatori cu cel care le este intr-adevar jumatatea!!!
Irina & Vevemica & margica din burtica
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
danielac spune:
eu cred ca nu trebuie sa te temi de o noua relatie intima daca in acest moment nu ai nici una, doar nu o sa stai asa la infinit...
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac