Ce lapte praf pt nou nascuti ?
Raspunsuri - Pagina 2
Nicolest spune:
Pai hai sa va spun de ce am intampinat eu dificultati cu copilul la san .. eu puneam fetita la san si ea nu prea putea sa apuce mamelonul pentru ca e foarte mic si il cam pierdea prin gura ... am incercat multe variante sa o tin mai mult la san chiar si o ora, am folosit si protectoare de san si degeaba singura varianta a ramas pompa si ziua si noaptea ... riscam sa pierd de tot laptele daca ma lasam in baza fetitei.
Asa am reusit sa o alaptez 10 luni dar nu exclusiv cum mi-am dorit ... asta e.
Lory chiar am vazut copii destul de pufosi ... sa zic asa carora li se dadea Humana si am mai auzit si alte pareri....vorbesc serios si e o parere personala.
Nu am zis ca sunt toti asa depinde si de fiecare in parte ... eu am vrut initial Humana dar m-am cam razgandit si datorita faptului ca a acceptat foarte bine Nan.
Acum i-as da Hipp ca e bio.
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicolest Eu am nascut prin cezariana si nu am avut lapte din prima asa ca fetita mea a primit Nan ca asa se dadea la clinica si am mers tot cu Nan si a fff bine ... ii place mult...vrea lapte dupa fiecare masa. Acum are 10 luni si am alaptat-o si eu pana acum dar ca si la tine nu a fost suficient indiferent cate eforturi am facut: ceaiuri multe, pompa de san, pus copilul la san care nu prea vroia sa suga mai mult se juca, cu odihna am stat mai prost. Sa stii ca eu am insist mult cu alaptatul la san si nu am reusit exclusiv asa ca i-am dat si formula. Initial am vrut sa merg cu Humana dar am vazut copii umflati rau de la laptele asta...iar acum as merge cu Hipp ca e bio dar atunci nu am stiu. Sper ca am fost de ajutor. Se pare ca Nan e mai bun dar nu se compara nici unul cu laptele de mama ... a si am mai auzit de laptele toepfer ca e bun dar asta iti pot confirma mamicile care l-au dat la copii lor. |
Nicole....ma uimesti...chiar nu ma asteptam sa zici asa ceva....copii umflati de la humana..arunca si tu un ochi la pozele Catincai...ti se pare umflata...bea Humana si asta a baut tot timpul dupa intarcare (pentru ca eu am pierdut laptele devreme ca am fost bolnava!)...umflatul ala de care zici tu...este opera parintilor..nu a laptelui.
Oana si
Cati mica (1 an si 6 luni)CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mayaione spune:
Eu am inceput cu Nan dar se constipa foarte rau si acum are un nodul la fundulet de atunci. Asa ca am trecut-o pe Topfer, la noi si la cei carora le-am recomandat a mers f bine, Ana facea kk la ora fixa, asa am si obisnuit-o pe olita f usor. A luat in greutate ca la carte, inca papa Topfer. Intr-adevar difera formulele, unele chiar ingrasa mai mult din cauza continutului ridicat de hidrocarburi. A vazut o prietena de-a mea si un documentar pe Discovery despre Topfer, spuneau ca e bio, ca vacile chiar pasc pe culturi bio etc. Eu personal nu am vazut, spun din auzite, dar cred ca este f bun.
Ana cat am alaptat-o se ingrasase f tare, lua 1.250 gr pe luna, ne speriasem, pana la un an nu i-am dat nimic fainoase, am tinut-o la regim
. Apoi a inceput sa se inalte si acum e ok, nici grasa nici slaba. In concluzie, recomand Topfer!