APOCALIPSĂ SAU NU?

APOCALIPSĂ SAU NU? | Autor: ȘHEBA

Link direct la acest mesaj

CREDEȚI CĂ CE SE ÎNTĂMPLĂ,ASTĂZI ÎN ROMĂNIA SAU ORIUNDE ÎN LUME,CRIME ,VIOLURI,OMORURI,INCESTURI,LIPSĂ DE RESPECT FAȚĂ DE SEMENII NOȘTRI,COMODITATE ,IGNORANȚĂ ETC,ESTE SAU NU APOCALIPSĂ?

PERSONAL: DA
NU CREDEȚI.... CITIȚI BIBLIA CREȘTIN ORTODOXĂ,ȘI VEȚI VEDEA SEMNELE.
SUNT ORTODOXĂ,NU FAC PARTE DIN NICI O SECTĂ SAU RELIGIE,DAR ADEVĂRUL ESTE CĂ SUNTEM F F F RĂI,EGOIȘTI ȘI NEPĂSAREA NE DUCE LA PIERZANIE.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Bine ai venit printre noi mai intii,,sedere placuta si lunga!am vazut ca esti membra abia din 4 a 9-a O!!!draga SEBA,semnele sint multe numai cine nu vrea sa le vada nu le vede,vrei unul concret? ai vazut reportajul despre leoaica care s-a separat de haita si a adoptat un pui de caprioara salbateca(i-mi scapa denumirea exacta acum)ai vazut cum dormea puiul linga leoaica si cum ea il dezmierda cu laba ei? ,iar dupa ce puiul scapat de sub supravegherea ei a fost mincat de un alt leu ,ea si-a adoptat altul!!!ce spun toate astea? numai cine nu vrea sa stie nu stie!!!

Aura&Luca,18 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Aurelia

Bine ai venit printre noi mai intii,,sedere placuta si lunga!am vazut ca esti membra abia din 4 a 9-a O!!!draga SEBA,semnele sint multe numai cine nu vrea sa le vada nu le vede,vrei unul concret? ai vazut reportajul despre leoaica care s-a separat de haita si a adoptat un pui de caprioara salbateca(i-mi scapa denumirea exacta acum)ai vazut cum dormea puiul linga leoaica si cum ea il dezmierda cu laba ei? ,iar dupa ce puiul scapat de sub supravegherea ei a fost mincat de un alt leu ,ea si-a adoptat altul!!!ce spun toate astea? numai cine nu vrea sa stie nu stie!!!

Aura&Luca,18 luni

Mai era o legenda cu niste gemeni crescuti de o lupoaica, un razboi de o suta de ani, citeva conflagratii mondiale si camere de gazare. Desigur ca nu ne mai smulg lacrimi acum, dar chiar credeti in "zapezile de altadata"? Fiecare epoca si-a avut mizeriile lor, iar morala de astazi nu mi se pare cu mult inferioara celei din Roma antica. Sau din Evul mediu intunecat. Sau din timpul razboiului din Vietnam.
In fine, chestie de optica
Just an opinion, I could be wrong,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Andrada am asa o senzatie c-o sa-ti pice profetiile lu' nostradamus peste degete (cartea pe post de riglä) si-o sä ai semne de sfârsitul lumii pe la falange!!! Tomo, Tomo :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Papa nu ma supara ca acum ma umflu si suflu spre tine!!!!!!!!

Aura&Luca,18 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Nu trage dom Semaca...sunt io Läscärikäää! :-P
Vaaai nu ma amenintzati c-o sa dorm cu bikinii pe dos :-P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Lastarica,papa.

Lia&Andrew

Mergi la inceput