Neata fetelor..
Problema mea e urmatoarea....stefan de 8 luni a facut febra si mucisori si am fost la dr ,i-a dat 3 zile ampicilina cu gentamicina,le-am facit,doua zile nu a mai facut febra ,asta se intimpla vineri l-a vz iar dr si nu mai avea nimic.Seara ,vineri adica noaptea a inceput iar febra 39.3 .I-am dat antitermice si de simbata il tin tot asa pt azi o sa ma duc iar...
Eposibil sa fi luat iar ceva rosu in git cit am stat la rind la dr?si cu transportul...?
Si mai e ceva ,au aparut doi dintisori,unul dintre cei din fata sus ,ce, din dreapta si urmatorul(nu stiu cum se numesc ).
Voi ce ma sfatuiti sa fac???
Buna
Ca sa nu mai reiau toata istoria vezi ca am scris la "la 6 luni bronsiolita" .
Ideea e ca tot asa am patit iar dr pediatrrul a banuit o varicela sau ceva luat din spital si dupa o zi de asteptare sa vada daca apar bubite a reintrar pe zinat. La fel o masea tocmai iese dar a spus ca febra mare 39.1 ..nu se face de la dinti SANATATE
Am fost la dr si i-a dat 2 zile de augumentin si nu avea nimic in git si nici la plamini era doar de la dinti, ii iesisedoi in fata sus
Buna seara,
Eu zic sa mergi din nou cu el la medic sa vezi cu rosul in gat.
Vin si o contrazic pe Ja...SE FACE FEBRA SI 39 DE LA DINTI! Eu am patir-o cu fata mea care facea febra de o saptamana ....si am tot mers pe la diversi medici care-mi spuneau ca nu e de la dinti, dar nici rosie in gat nu era...nici alte semne nu avea. I-am facut analize si i-au iesit bine...dupa o saptamana i-a iesit o masea. Episodul s-a repetat la urmatoarea masea si la urmatorul dinte...si tot asa..febra era undeva intre 38-39, uneori cateva zile de 39...facea pusee bruste de febra, adica acum avea 37..peste 20 de minute 38,5-39.
Cand i-am spus pediatrului...mi-a zis ca da, se poate (dupa ce imi spusese de vreo 5 ori ca nu se poate) ca pana la urma fiecare copil este unic....asa ca...
Oana si
Cati mica (1 an si 6 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."