pai max 2 min dureaza si la noi operatiunea feonu si nu il dam evident la intensitare maxima iar lui pare sa ii placa: eu il tin in brate si taicasu il usuca...
porumbita, daca as deschide cate un subiect pentru toate criticile sau ideile auzite de la rude si prieteni, nu numai relativ la copii ci la modul general, dar in special la copii - unde toti sunt experti chiar daca nu ii au - as umple DC-ul
si, da, si eu am o matusa - si nu numai
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
pai stii, matusa asta imi e tare simpatica si m-am gandit a cine stie, o avea dreptate...
Daca mai toata lumea e pro atunci sa scriu si eu parere contra.
Eu nu inteleg de ce trebuie sa uscati parul copilului cu feonul in primul rand firul de par se degradeaza cu timpul pentru ca este expus la o sursa de caldura .... stiu asta din proprie experineta. Iar la un copil sub un an chiar nu vad rostul ca nu cred ca are un par exagerat de mare sa nu se usuce imediat prin stergere cu un prosop mai ales ca in camera de dormit temperatura e potrivita. Nu exista riscul sa raceasca.
Si in al doilea rand eu cred ca pielea capului este oricum prea sensibila pentru o sursa de caldura ca cea emisa de feon.
Off topic - La fel nu inteleg de ce la o temperatura de afara de 12-15 grade lumea plimba copii prin parc impracati in costume groase de fas si cu paturi pe ei ... nu mai zic de caciuli ca abia se vede fata micutului...scuze de remarca ...