somn agitat!!!!!!!!!!!!

somn agitat!!!!!!!!!!!! | Autor: mary_ary

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am si au o problema cu fetita mea de 3 ani jumate: are somnul agitat, plange in somn. Si asta se intampla destul de des. Nu stiu care sa fie cauza. In fiecare seara i citesc cate o povetse pentru copii: CAPRA CU 3 IEZI, URSUL PACALIT DE VULPE, FATA MOSULUI.....Acum a facut o pasiune pentru CAPRA CU 3 IEZI! De vreo cateva saptamani numai asta o vrea. Sotul zice ca asta ar fi cauza. Voua vi s-a intamplat?
Nu stiu ce sa ma mai fac! Eu cred ca sunt cosmaruri, dar chiar asa in fiecare noapte?
Va multumesc anticipat,

mary si gogoasa mica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

De la capra cu trei iezi i se trage sigur,mai ales ca este si un personaj acolo hidos si uracios brrrrr ,lupul.
Eu nu cumpar povesti cu lupi si personaje negative deocamdata,astept sa mai creasca desi are aproape 3 ani.
Incearca sa-i inventezi povestioare,fara sa le citesti dintr-o carte anume.
Eu de exemplu in seara asta ,i-am inventat o povestioara despre un ieouras care-i placea morcovul si cu si-a facut el o gradina cu legume si flori ,cum le uda ,le ingrijea ,le iubea.
Ma rog,mai amplu si pe intelesul copilei,mai pui si putin sarm in voce,mai adaugi un aldoilea si altreilea personaj si sa vezi ce fericita este.
Dar fara personajul nehativ,cel putin noaptea si fara televizor cel putin 2 ore inainte de culcare.

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Mersi pentru raspuns!

De cateva zile e ok, nu mai sunt probleme noaptea. M-am speriat ca o avea ceva!

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput