Mamici de octombrie-noiembrie 2003(10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioneasca spune:

buna seara fetelor.

ilenuta are un flacau voinic si frumos (din cate spuneau asistentele) de 3.700 si 50 cm si nota 9 (ca era nesuferita pediatra si nu a vrut sa-i dea 10, dar cik el e de 10)
ileana cand am vazut-o ultima data era ok. spunea ca nu a durut-o prea tare si ca se gandeste sa nasca natural si data viitoare. deci avem un Adamescu Luca Stefan nou nout. :)

multa sanatate si voua si nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Draga Fleur si Ancuta, multumesc pt clarificare. Apoi ma chiar miram sa fie toate ca in articolul cu pricina. De unde si vorba "minti ca o gazeta americana". Ma gandesc la voi ca sunteti singure intr-o tara straina, si mai trebuie sa treceti si prin proceduri medievale. Dar toate se sfarsesc cu bine daca ai putina incredere in fortele proprii. Intotdeauna la primul copil e mai cu frica, frica de necunoscut (eu va incurajez, ca mie nu mi-a venit inca randul, dar pana atunci vine mama si am pe cine sa nevrozez).

Voi ce faceti toata ziua in asteptarea lui bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si inca odata eu, ca asa cum am zis nu am acces la calculator toata ziua, pana cand o sa se termine nebunia asta cu casa! Si acum citesc tot si imi dau si eu cu parerea. Burticilor din olanda, m-ati pus pe ganduri cu obiceiul asta a lor la nastere. Dar sa stiti ca aici unde sunt eu, sunt foarte multe femei care aleg ele de buna voie sa nasca acasa, numai cu moasele. New trend! Eu am zis ca-s ele femei puternice si mai fara frica de se dau asa repede la cu new fashion! Dar de ex, am mai vorbit cu cateva , care au nascut in spital e adevarat dar cand m-au auzit pe mine ca as indrazni sa cer si eu o epiduarala, s-au cam uitat crucis la mine. Ele nici nu au pus problema, pai cum sa le stirbeasca lor din experienta de a deveni mama! Cica ce tot atata frica, ca parca as fi prima in lume care naste, mai ales ca-s dita mai femeia de 1.74, tanara si puternica! Ei daca as fi avut probleme fizice mai intelegeau, dar asa nu. Pai daca le mai ziceam ca la noi se cere cezariana de frica durerii, cred ca se uitau la mine ca la o ciudata! Asa ca mai sunt cazuri de alt fel de nasteri, si chiar de buna voie! Poate am dat eu numai de "superwomen", dar unde sunt eu aici in cel mai nord punct al germaniei, femeile sunt in majoritatea lor innalte si bine facute, de eu cu 1.74 sunt medie nu inalta; si cam le cred ca-s mai "nervoase". De aia le si zic vikingi, ca nu li s-a diluat sangele prea mult. Pe de o parte mi-ar place sa-mi vina si mie una acasa sa ma ajute si sa ma invete ce sa fac, ca eu am o frica teribila ca nu am sa stiu ce sa fac si cum sa fac cu bb!!! Mult succes fetelor, sunt cu tot sufletul langa voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Ura, Ilenutza!Sa-ti traiasca feciorasul si sa-ti aduca numai bucurii!Abea astept sa povestesti cum a fost!

Inca o data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

FELICITARI ILENUTABravo tie si bun venit flacauluiCand te refaci sa ne scrii si noua experienta TOATA! Sunt curioasa sa ne povestesti si ce ai simtit cand l-ai vazut prima data!Felicitari inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Sa-ti traiasca feciorul Ileana! E voinicel mititelul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Sa ('') in cinstea ta si lui bebe Luca!

Vikinga, eu am cumparat de trei luni lucruri la bebe, asta e al doilea pt mine, la primul nu am fost prea grabita, tot pe motive de superstitie, le-am luat abia prin luna a 8-a. Cate saptamani ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Felicitari Ielana si sa iti creasca mare Luca. Chiar ma gindeam ca nimeni nu face pasul in luna oct cu un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Felicitari Ilenuta pentru bb!!!Sa fie sanatos(ceea ce este!), norocos si sa aiba absolut tot ceea ce-si doreste!Asteptam cu nerabdare detalii despre cum s-a desfasurat MARELE EVENIMENT. Deci muuuuuulta sanatate bbului si tie. Si "insanatosire" grabnica. Sa te refaci ca sa mai vb cu noi?
P.S. Am si eu un stresssss: Cat ai slabit dupa nastere!
Pupici

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

FELICITARI Ileana!!!.
Vreau si eu bebele mai repede.....bine, nu inainte de termen, dar sa treaca timpul mai repede. Dar totusi tre sa-i gasesc un nume intai, si tare greu imi este. Ca stiu eu ca-i baietel, dar nu-mi vine nici un nume in minte, care sa-mi placa mult de tot. Poate-mi mai vin idei pana se naste.
Ce fac eu toata ziua? NIMIC. Sunt putoare, abia daca ies din casa sa-mi iau de mancare, si ce-oi mai avea eu de facut. Stau pe net toata ziua, de ma doare spatele. Nu gatesc, ma uit in jur si vad ce dezastru e pe-aici, la mine in casa. Pt bebe nu am luat inca nimic, decat o trusa de biberoane si un carucior frumos, si nici de alea nu m-am ocupat eu. Am fost inmagazine, sa iau hainute, si nu mi-a placut nimic. Adica mie imi plac, dar nu suficient sa le cumpar. Am o lista intreaga cu ce-mi trebuie, mai ales pt ca eu nasc acasa, si nu m-am deranjat sa incep sa procur din ea. Poate in week-endul asta, daca ma bate Sebastian (sotul meu) la cap. Eu nu am chef, parca nimic nu e suficient de bun pt bebele meu. Oi fi nebuna, dar daca o tin tot asa, nu va avea nimic.
Trebuie sa-mi revin cumva, ca simt ca o iau razna de tot. Si ma plictisesc rau de tot, si nu am chef de nimic.
Dar sper sa nu fiti toate ca mine, ca eu sunt CATASTROFA. Poate imatura, nu stiu, tot ce se poate. Iar in legatura cu nasterea, si cu persoana care vine acasa, abia astept sa vina, ca mi-e groaza de bebe. Mi-e frica sa nu fac eu ceva gresit, asa nepriceputa cum sunt.
Nu mai pot sa dorm noptile, desi nu ma doare nimic cand dorm, si mi-e somn non stop.
Hai ca m-am plans suficient si nu-i bine.

Va pup pe toate, si succes cu bebelusii.

Vroiam sa-i pun si eu lu bebe numele Luca, dar Sebastian zice ca tre sa-i pun Lucas, ca asa-i in olandeza, si cu s la sfarsit nu-mi mai place, asa ca iese de pe lista. Dar ce parere aveti de Mark Niko Busch?
Ca deocamdata e singura combinatie care-mi place, dar nu prea merg impreuna ca-s toate prea scurte. Poate aveti voi idei de nume internationale mai lungi? Si frumoase?

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Theiuta,na ca ne-a luat-o inainte Ileana! Sa-ti traiasca baietelul ,sa fiti sanatosi si sa aduca numai bucurii parintilor!
Eu vin de la control...nimic nou,saptamana viitoare ma duc din nou si vor decide ce e de facut,ma taie or ba, caci n-am nici un simptom ca nasterea s-ar apropia (doar am niste nervi de-mi vine pe toata lumea).
Ancuta,stai linistita ca si eu is putoare mare,nici nu ma mai uit in jurul meu...sper sa treca dupa ce scap de burtica.
Vikinga,pai si olandezele sunt ca zdrahoanele,au o tarie-n ele ca taurii,eu tot timpul am fost mai sensibila si fragila si am si 1.60m.
Eu,una,nu sunt superstitioasa,am cumparat din timp tot ce trebuie pt bb, si mie mi se par caraghioase unele "babisme" de-ale noastre.

Mergi la inceput