Programare operatie polipi

Programare operatie polipi | Autor: mar_gia

Link direct la acest mesaj

Primul consult a fost la Clinica ORL din Bucuresti. Eram in trecere in Bucuresti, cunosteam pe cineva la clinica. Dr de la ORL a spus ca are polipi, am facut si o audiograma si ne-a indicat operatia. Stiam de la inceput ca daca vom ajunge aici, voi alege un spital de copii si evident un medic pediatru.
Alex are aproape 6 ani.
Am facut tot felul de investigatii legate de spitale, medici si inclin pentru Budimex, dr Ursuleanu probabil. Daca nu suntem din Bucuresti, este OK sa sunam pentru programare, pe site se indica nr de telefon.

Din tot ce am citit, cei mai multi inclina spre spitale din sistemul de stat. Nu exclud nici varianta unei clinici particulare, consider chiar OK sa existe posibilitatea sa se cunoasca tarifele si toata lumea sa fie multumita

Mi-ar fi de mare ajutor daca as afla detalii de la cei care au trecut recent prin asta.
Mii de multumiri
Marina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Am trecut prin operatie acum 3 ani cu dr. Ursuleanu, deci nu pot sa iti dau multe detalii in afara de faptul ca e un om super de treaba, ne-a dat toate explicatiile de care aveam nevoie (si post-operator)si nu a asteptat sa vada cat 'cotizam'. A dat atentie fetitei (desi era ca de obicei nebunie in spital, la Budimex)si totul e bine, si acum dupa trei ani (adica nu s-au refacut vegetatiile). Mi-a fost recomandat dr. Ursuleanu de mai multi parinti care au operat acolo copiii.

O pentru anesteziste, ca de altfel in majoritatea spitalelor nu intra in operatie decat cu plicul in buzunar . Nu conteaza ca pacientul e copil, adult etc

Am auzit ca de atunci s-a renovat spitalul, arata MULT mai bine deci nu vei trece prin ce am trecut noi la toaleta etc. De altfel daca ai unde ramane in Bucuresti sau locuiesti foarte aproape operatia se face in ambulator, poti cere sa nu ramai peste noapte.

Succes si DD sa fie cu voi!

(Daca mai ai nevoie de detalii scrie-mi pe pm)

DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si noi tot la Budimex, tot la dr.Ursuleanu, acum 2 ani si ceva.a decurs super operatia,ne-am internat dimineata si la 3 ne-a externat.puteam sa plecam inapoi la cta dupa parerea dr dar am preferat sa mai stam o noapte la niste prieteni pt orice eventulitate.doctorul a fost super.dupa anestezie a dormit vreo ora dupa care deja era vioi si parca nici nu fusese operat.mai mult mi-a fost mie teama.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput