Vineri 13!
Raspunsuri - Pagina 4
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Pentru superstitiosi, Aveti grija ce faceti azi ,vineri 13,eu nu ies din casa decat pe jos pana la colt Aveti experiente urate pe Vineri 13? |
Ieri, am avut o zi lejera. Niciodata nu mi s-a intamplat ceva neplacut la o anumita data, in mod repetat, asfel incat sa ajung la concluzia ca ma urmareste o fatalitate.
Fii mai optimista, Ionica. A venit, in sfarsit, primavara !
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Laura XXX spune:
Sigur doamna care era ieri pe sosea in fata mea si careia i-a cazut din senin (fara vant sau ploaie) un copac pe capota masinii a spus ca nu mai iese din casa vineri pe 13!! Sa ne fereasca DD!
In alta ordine de idei, m-am nascut vineri, pe 13, in 1978, o zi bincuvantata de Dumnezeu, iar internetul a implinit o varsta venerabila tot ieri, vineri 13 martie!! Anul asta mai pica pe 13 noiembrie, deci e de bine!
DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro
mi_ro spune:
Mie 13 mi-a mers bine. Si iata ca ieri vineri 13 a fost o zi insorita in care am primit cetatenia canadiana. O fi de bine, o fi rau nu stiu. Eu zic de bine!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
cllaudia spune:
Cum am mai zis , si eu sunt superstitioasa, dar stau cateodata si ma gandesc ca poate fi si un fel de autosugetie toata treaba asta. Eu de exemplu, daca stiu ca e zi de 13 sunt prost-dispusa inca de cand ma trezesc, sau daca ies din casa si-mi iese o pisica neagra in cale, la fel, ma prostdispune, deci, in cazul asta, la mine cel putin e normal ca in zilele astea sa-mi mearga totul pe dos.
ionica spune:
De fire sunt optimista si vad jumatatea plina a paharului, dar pur si simplu nu pot trece peste acest "handicap".
Ziua de ieri a trecut cu brio,nu am avut niciun fel de surprize neplacute,poate doar niste contractii dar sunt normale.
Va urez o primavara frumoasa la toate si la toti.
Si sa ne auzim pe 13 Noiembrie!
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
misha71 spune:
Vineri 13 era demult un virus de calculator care ataca numai in zilele de vineri 13. Era foarte agresiv, radea tot hardul. O fi ramas de atunci spaima asta
Io mi's intreaga....inca
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
alyna2000 spune:
fetita mea e nascuta pe data de 13 si eu la fel si nu suntem deloc ghinioniste asa ca nu va speriati sunt doar superstiti pupici
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Ionica, tot caut articole de stiri care sa detaileze o aterizare pe apa cu success in Franta intr-o vineri 13 si am probleme!!! Water ditching este o ocazie rara...trebuie sa fii fost extrem de norocoasa, nu ghinionista, sa supravietuiesti asa ceva...A fost vineri 13 si luna trecuta...am zburat de la NY in LA si n-am avut problemeAnamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |