Nu stiu daca raspunsul meu te ajuta cu ceva, dar eu o sa-ti raspund totusi. Fetita mea (2 ani si 6 luni) bea 1 l de lapte formula pe zi. Uneori ii mai amestec in biberon si lapte de vaca. Nu e absolut deloc rahitica, i-am facut analizele in decembrie si toate i-au iesit bune. Iar eu i-am intrerupt si vigantolul mai devreme decat era recomandat (din motive serioase, nu dupa capul meu). de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Si mie mi se pare o tampenie !!
Sa va spun ca sotul meu a baut numai lapte pana la varsta de 3 ani , deci numai lactate !! si sa vedeti acum ce flacau e !!!!!
Fetita mea a baut lapte numai lapte pana pe la 6 luni dupa care am introdus mancrea dar laptele a ramas baza !
Gwendoline si Kylian
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
fetita mea cea mare,in jur de 1.5 ani bea si ea peste 1l lapte de vaca pe zi.Si mie imi zisese dr de fam de atunci ca e prea mult,ca poate face rahitism.Intre timp mergeam si la alt dr cu plata,care a devenit dr de fam pt fete, si dansa mi-a zis ca atata timp cat papa bine alte alimente nu e nici o problema.Acum,tinand cont ca merge la gradi si nu e acasa intre 7-17 tot mai bea 750 ml.
Nu am avut nici o probl,iar atunci cand i-am facut analize,toate au iesit ok.
Sper ca nici un copilas sa nu aiba probleme din cauza lapticului,va pupam!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN