la 6 luni a facut bronsiolita

la 6 luni a facut bronsiolita | Autor: bbea

Link direct la acest mesaj

buna, mamicilor!
Am facut si nbb meu bronsiolita si suntem tare disperati!
am inceput un tratament cu ceclor , ventolin si nurofen.nu a avut febra.Nu a mers.Am fost la alergolog si ne-a dat sa facem inhalari cu ventolin si flixotide pt ca siropul nu-l lua, picaturi cu zyrtec, augumentin 2,5ml /12 h,injectii cu Dexametazona 1/zi ,(pt ca ii daduse medrol oral dar nu l-a luat a era prea amar) si singulair o pastiluta pisata seara.offfff cam multe,de-aia disperam...
bb incepuse safaca si febra 37.8 i-am dat si nurofen..acum i-a mai scazut..toata nopatea a atipit 15-20 min si iar plangea...ziua a dormit cat de cat..mai zambeste din cand in cand..mai gongane..dar mi-e teama ca nu suntem pe drumul pe cel bun..tot mai haraie si suiera in respiratie desi nasucul nu are des secretii..e deja a 5 zi..voi ati patit asa? noi nu l-am spitalizat ca erau 2in pat..si e groaznic in spitale acumm.dati-mi va rog niste sfaturi!Multa sanatate tuturor!elena

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisadi spune:

Buna Elena,

Si voinicul meu a facut bronsiolita exact la 6 luni. I-am facut aerosol cu flexotide si ventolin si ii dadadeam Mutisanostal, vitamine si baita cu faina de mustar.asa am scapat in 10 zile de ea, dar nu mi-a facut febra decat foarte putin. Cu somnicul la fel era. Dar fa-i aerosulul inainte de baita, papa si somnic si doarme ceva mai bine, eu asa ii faceam. A si ii mai puneam picaturi in nasuc Marimer, ori de cate ori imi aduceam aminte, era saracutul la un moment dat terorizat de picaturi. La fel era, nu prea avea secretii, dar picaturile i le-am pus ca sa-i vina ca un pasament pe caile respiratorii. O colega mi-a spus sa-i pun in nasuc vitamina C, dar sincer nu am facut mi s-a parut prea mic.

Multa sanatate si rabdare de fier.

Mergi la inceput