Vreu sa cumpar niste seturi Lego Creator (din cele cu multe piese) si n-am vazut prin magazine. Pe net sint, dar as vrea sa stiu daca au preturi mai mari sau mai mici. Ati vazut pe undeva? Multumesc!
Edit: locuiesc in Bucuresti.
Eu am cumparat de pe www.varuna.ro. Pretul cu transport a fost in decembrie ca si cel din magazin. In schim am cumparat luna trecuta un set care la ei pe site e cu 60 Ron mai scump decat in magazin. Preturi ca si pe site am vazut in Carrefour-Oradea, iar la Diverta mi s-au parut cele mai mari preturi, chiar daca toate sunt de la varuna.
lego creator am cumparat noi chiar azi din metro baneasa, un set 3 in 1, adica 3 masinute, a costat 60 lei
am mai vazut roboti si motociclete, mai mari ca dimensiune, la 107 lei
eu am comandat la quelle. din ce am studiat eu pe net aveau preturile cele mai bune.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Daca nu e foarte urgenta achizitionarea, vezi ca la sfarsitul lunii e Kids expo si vin importatorii. Poate gasesti preturi mai bune sau macar modele mai variate.
eu am gasit si-n auchan
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
22+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Eu am cumparat de la www.quelle.ro - ei au cea mai mare gama de Lego de vanzare
SI cel mai bun pret.
va pupam cu drag,
Oana
In magazinul Unirea la etajul pentru copii exista un magazin fabulos in ceea ce priveste Lego. Pe net cel mai complex este www.crazytoys.ro. e adevarat cu preturi ceva mai maricele.
[poze]
Bun site-ul Quelle! Si preturile sunt, intr-adevar, mai bune decat in hipermarket-uri.