disparitia ketofului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Am si eu mare nevoie de Ketof si nu mai e in farmacii...va rog frumos, daca are cineva vreo sticla ramasa sau a mai vazut in vreo farmacie...v-as ramane recunoscatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

Bravo, karfe! Asa imi place! Jos automedicatia si zvonistica!

Oana, eu as fi, totusi, adeptul zicalei "Dau soacra mea pentru o sticla de Ketof"; poate asa, conditionat, e mai usor de "bagat pe gat" cuiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Oana, nu poti da capsule? 1 capsula are acceasi concentratie ca 5 ml sirop (1 mg). Si capsule sunt in farmacii.

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Karfe, poate esti medic si nu stiam. In cazul asta, chiar am o problema. Stiu ca este antihistaminic, dar noua ne-a recomandat pediatra Ketof pt tusea productiva (probabil banuia un fond alergic, fapt confirmat de cele 6 zile petrecute la munte, de unde ne-am intors fara urma de muci): 2.5ml in fiecare seara, pt trei saptamani. Nu mi-a indicat ca ar fi vreo restrictie pt vreuna din componente (si nici nu am sesizat sa ii provoace copilului stari de somnolenta), sau ca ar fi de preferat sa il inlocuim cu altceva. Si de regula, isi da silinta sa ne recomande varianta cea mai buna din ce este pe piata.

Imi cer scuze, poate tonul iti pare sarcastic, de fapt este la limita intre ironie si disperare, pentru ca noi am folosit de vateva ori Ketof pana acum, nici nu vreau sa ma gandesc ca ar putea dauna in vreun fel.

Mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Buna fetelor,este o problema cu gasirea ketofului,eu am nevoie pt. fetita mea pt. ca are mastocitoza si am gasit o singura sticluta la o farmacie intr-un sat pt. ca nu se mai importa si problema nu este doar la noi inclusiv in Franta nu se mai gaseste,voi incerca si in Germania pt. ca acolo se fabrica dar nu-mi pun prea mari sperante.Daca aflu ceva va spun si voua.La noi cautati doar in farmacii uitate de lume ca altfel nu se mai gaseste.

Mergi la inceput