Mamici de aug-sept 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 2
Alex_2003 spune:
Al meu puit se lasa asteptat.Nici un semn , cred ca ii place in burticica lui mamica.Tati vorbeste cu el in fiecare seara.
Initial i-a spus sa mai stea acolo , ca nicaieri nu e mai bine , dar acum si el e putin ingrijorat si il roaga sa vina sa stea si pe pieptul lui , asigurandu-l ca si acolo e bine.
Felicitari mamicilor care au nascut !!!
Nastere usoara si celorlalte
Gianina
danat spune:
Felicitari mihaela_s, sa-ti traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii!!!!
Si bebe al meu e puturos (ca toti bajetzii, nu? ) si nu da semne ca vrea in alta parte decat in burtika lu' mami, asa incat dr-ul a zis ca ne mai vedem la o consultatie pe 16 sept si vedem atunci ce vom face....ehe, noi sa fim sanatoshi, si bebe si mai sanatos, ca pt el facem toate astea!
Daca se simte vreuna dintre voi in stare sa preia listutza de mamici si s-o actualizeze, o rog din suflet sa o faca, pt ca eu nu ma simt in stare s-o continui...mi-e greu sa mai stau mult pe scaun la computer si nici rabdare si putere de concentrare nu prea mai am, deh, neuronu' ala singuratik a obosit sa tooot functioneze de 9 luni numai el...
Hai va pup si ne mai 'auzim". Sanatate la burtici si nasteri usoare, iar la mamici refacere rapida si bebei cumintzi, sanatosi si mancaciosi!
danat
danoana spune:
Buna fetelor,iata ca in sfarsit comoara mea mi-a dat un moment de respiro si am venit sa va spun povestea nasterii ei.
Pe 22, pe la 7 dimineata m-am trezit cu un presentiment si am fugit la baie.Pierdeam apa, dar cu picatura, drept pentru care nu m-am panicat, pentru ca in capul meu bleg trebuiau sa curga torente, si, cum mai avusesem o alarma falsa cu doua zile inainte, cand il asasinasem cu telefoanele pe drul meu care era in concediu, am zis sa o iau usor.Eroare, pentru ca peste putin timp au inceput contractiile, dar erau suportabile.L-am trezit pe sotul meu si am plecat la spital.
Pe la 8 m-am internat la maternitatea Polizu.Alea de la internari mi-au zis ca il suna ele pe drul meu, dr.Lemnete,si mai tarziu, dupa ce mi-au facut toaleta si clisma, mi-au zis ca au vorbit cu el si au primit indicatie sa ma duca direct sus la sala de nasteri, si el o sa vina sa ma vada.
Zis si facut, mi-am luat la revedere de la barbatu-meu, mi-am luat bagajul si hai sus la sala de nasteri.Acolo m-au instalat in pat, mi-au facut fisa,si moasa a venit si mi-a pus monitorul pentru inima bebelului si pentru contractii si am stat asa pana pe la 9 si jumatate cand in sfarsit doctorita de garda s-a gandit ca ar face bine totusi sa ma examineze.Stupoare, aveam deja dilatatie 5, asa ca adio epidurala, desi ar fi fost bine venita.Pe la 10 jumatate, doctorita Marinescu, care ii prelua toate cazurile doctorului meu cand acesta nu era disponibil, a aflat ca sunt in sala de nasteri si a venit sa ma vada - dilatatie 8!!!
Pe la ora asta deja trebuie sa recunosc spre rusinea mea, ca imi zbieram plamanii, spre disperarea mamei si sotului, care imi ascultau vocalizele de la usa salonului, ca de altfel probabil intreaga maternitate, precum si trecatorii din fata ferestrelor spitalului, si toata Piata Victoriei ! (glumesc)Ma rog, m-au urcat pe masa, si dupa trei contractii si doua moase epuizate, care una ma impingea pe burta si alta ma tinea de mana, tzipa o data cu mine si ma stergea pe fata cu prosop ud, la ora 11:20 a aparut comoara mea, Raluca Maria cu 3,850kg si 54 cm.Dupa ce i-au facut toaleta, mi-au pus-o in brate si am avut una dintre cele mai ciudate senzatii din viata mea -usurare, emotie, dragoste si stupoare toate in acelasi timp.Inainte sa ma dezmeticesc bine, au luat-o sa i-o arate lui tati care a avut un soc pentru ca noi asteptam un baietel, si in loc a primit o fetita grasa si frumoasa si cu un ciuf de par de mai mare dragul!Apoi a mai durat o jumatate de ora pana m-au cusut si apoi m-au tinut doua ore intr-un salon sa-mi revin.Atunci a aparut intr-un suflet si doctorul meu, Gabriel Lemnete, care facuse tot posibilul sa ajunga - a venit in tricou si in blugi nici n-a mai apucat sa se schimbe - dar care nu se asteptase sa nasc atat de repede.Pe urma m-au dus sus in rezerva unde mi-au adus si bebelul,si cam asta a fost.Vineri m-am internat si luni dimineata am venit acasa.
Spre ca nu v-am plictisit si nici nu v-am panicat pe cele care nu au nascut inca.Va urez curaj si fruntea sus, pentru ca se termina repede si apoi simti ca toate eforturile ti-au fost rasplatite.Am pus poze cu bebita mea la album, nu sunt prea bune dar promit sa pun si altele.
Va pup, si daca Theiuta sau alcineva vreti sa stiti ceva de maternitate intrebati-ma.
Oana
Freia spune:
burticutze si mamici, a nascut catia azi dimineata un superb baietzel de 3.150 kg prin cezariana. catia se simte bine, si-a revenit dupa operatie (numai e ametita), o doare burticutza un pic si astepta sa-i aduca bebelusul. Dr. Anca spunea ca maine dupa amiaza s-ar putea sa-i dea drumul din spital daca se simte bine. Sa speram ca si neonatologul o sa fie ok sa ii dea drumul bebelusului (ca asa e acum, trebuie sa-si dea acordul amandoi). Bebe a luat nota sapte la nastere (am inteles de la catia ca nu respira cand s-a nascut, dar acum totul e bine).
Cum mai aflu ceva va spun si voua.
Freia si bebe Alexa
p.s. mamicilor de fetitze le spun de acum ca baietzelul catiei a fost promis Alexandrei
Theiuta spune:
Multumesc, Danaoana pentru relatarea nasterii tale, inteleg ca personalul este nici mai bun, nici mai prost decit in alte spitale...Tu ce zici_
Rezerva a fost cu mai multe paturi? Tu ai vrut nastere normala? Eu vreau cezariana, dar am auzit ca trebuie aprobare de la seful sectiei.Cum ti s-a parut spitalul, conditiile de igiena?Bebe este cu tine in camera, nu?Cam care sunt tarifele la dr., asistente, moase, infirmiere, neonatologi?Daca imi mai amintesc ceva te mai intreb si iti multumesc mult pt. informatii.
Sa-ti traiasca puiuta.Pe sotul tau nu l-au lasat sa intre in sala de nastere?
Theiuta
cristinamh spune:
felicitari catiei, a fost mai devreme decat asteptam! refacere rapida! si sa nu fie egoista cu baietelul, caci din cate se aude, cromozomul y e pe cale de disparitie si o sa revina mai multe fetite unui singur baietel...
cristinam si andrei
cristinamh spune:
M-am uitat pe lista mamicutelor ramase, si abia daca mai sunt vreo trei care scriu pe-aici... daca vreuna din ele vrea sa preia listuta, nu ma supar. pana atunci, am reactualizat-o eu. si daca nu se ofera nimeni, o sa ma ocup in continuare. banuiesc ca subiectul se va inchide de la sine dupa ce si ultimele mamici care ne tin la curent cu evolutia burticii se vor muta la bebelusi.
Lista mamicutelor:
1. 17 iulie - Iuliana – Emma Ana
2. 25 iulie - Claudya - Emma
3. 31 iulie - Tango - Daria Maria Antonia
4. 29 iulie?? - Gianina D - Marius (Maxi)
5. 2 aug - Cristinamh - Andrei-Razvan
6. 15 aug - Ancuta - Sara Andreea
7. 15 aug – carmen2003 ???
8. 18 aug - Yasmin - Defne
9. 20 august - Freia - Ioana Maria Alexandra
10. 21 aug - Tigresa - Horia Stefan
11. 22 aug - Ina_nz - Adrian
12. 22 august - danoana - Raluca Maria
12. 23 aug - Sisi - Petra
13. 28 aug - anny - Sergiu
14. 28 august - roisin - Ana Miruna
15. 28 aug - Irinuca – Radu
16. 31 august - Oana_Noemi - Erik
17. 10 sept - Mihaela S - Silvia Petra
18. 11 sept - Catia – Gabriel
1. 10 aug – Simy – baietel ?
2. 15 aug – Cristina_N – ?
3. 20-30 aug - JuliaPosto - baietel
4. 29 aug - Ariadnne - fetita
5. 30 aug-1 sept – Mih – Matei-Alexandru
6. 4 sept - Came - baietel
7. 5 sept - Cristinaaa - Vlad
8. 8 sept – Roxana77 – Ana Maria
9. 8 sept - Alex_2003 (Gianina) - baietel
10. 9 sept - Simanoro - 2 baietei !!!!
11. 10 sept - Dana_Ene - Oana Maria
12. 8-15 sept – Danat – baietel
13. 16 sept – Ana Maria – ?
14. 16-23 sept - Puisor - Teodor Gabriel
15. 18 sept – Rose – fetita
16. 18 sept - EmaXX - baietel
17. 18-23 sept - AdrianaB - ?
18. 19 sept - CRaluca - Ioana
19. 19 sept - GTania - Andrei
20. 20 sept - GeorgetaIm - baietel
21. 29 sept – Luiza – baietel
22. 29 sept - Vistiana - fetita
23. 5 oct - Theiuta - Nicolas Alexandru
24. 10 oct – Monicar – Antonia sau Maria
--------------------------------------------------------------
Spitalul Municipal, Bucuresti:
20 aug - Freia - dr. Badea Iulian - cezariana
20 aug - 4 sept - Came - dr. Anca - cezariana
21 aug - Tigresa - dr. Anca - cezariana
8 sept - Roxana77 - dr. Tufan Aurelia - cezariana
8-15 sept - DanaT - dr. Badiu Alexandru - cezariana
18 sept - Rose - dr. Badea Iulian
18 sept - EmaXX - dr. Radoi Cristian - (cezariana)
28 aug - Irinuca - dr. Anca - cezariana ?!?
11 sept - Catia - dr. Anca - ?!?
Spitalul Elias, Bucuresti
31 aug - oana noemi - dr. Parvu
23 aug - sisi - Dr Tutunaru
Spitalul Caritas, Bucuresti
16-23 sept - Puisor - dr. Gilorteanu
Spitalul Giulesti, Bucuresti
2 aug - Cristinamh - dr. Mohamed - nastere normala
28 aug - Anny - dr. Cezara Bucur - nastere normala
28 aug - Roisin - dr. Cezara Bucur - nastere normala
Spitalul CFR2, Bucuresti
19 sept - CRaluca - dr. Mihalache
Spitalul Cantacuzino, Bucuresti
20-30 aug - JuliaPosto - dr. Popa - cezariana
Spitalul Polizu, Bucuresti
22 aug - DanaOana - dr. Gabi Lemnete - nastere normala
30 aug - 1 sept - Mih - dr. Suciu - nastere normala
29 sept - Vistiana - dr. Poiana - nastere normala
5 oct - Theiuta - dr. Mihailescu
Maternitati din provincie
10 sept - Satu Mare - Mihaela_S - ?!?
5 sept - Oradea - CristinaAa
9 sept - Bacau - Simanoro - nastere normala (GEMENI !!! - TINEM PUMNII !!)
10 sept - Buzau - DanaEne - dr. Constantinescu - cezariana
19 sept -Mat. Cuza Voda, Iasi - Pepe - dr. Elena Mihalceanu
USA
17 iulie - Iuliana - cezariana
15 aug - Ancuta - cezariana
TURKEY
18 august – Yasmin - cezariana
Noua Zeelanda
22 august - Ina_nz - nastere naturala (?)
8 sept - Alex_2003 - nastere naturala
Freia spune:
catia a nascut prin cazariana... iar cat despre dl "y" responsabil de sexul copilului .. asta e, mai multe fete, mai putini baieti... v-a fi o lume condusa de femei (parca a fost un film sf pe vremuri pe tema asta?!!!)...
trebuie negociat cu catia
danat spune:
Bravo Cristinamh pt preluarea listei si spor la treaba pe mai departe.
Din lista de asteptare (rosie) a mai nascut Mih (nevasta lui Bogux) un baietzel Matei Alexandru, pe 8 septembrie la Polizu cu dr Suciu. Asa ca daca vrei sa-i treci la albastri.
Si data mea s-a mai modificat, astfel ca va fi intre 17-21 septembrie, deh, bebe mai vrea sa stea in burtik, asa ca anuntz eu evenimentul in timp util!
In rest vad ca unele fete nu au mai dat demult nici un semn...sper ca totul e oki si ca sunt bine si ele si bebeii. Poate apar cu povestile macar la bebei de august-septembrie.
Sanatate si sa auzim numai de bine!
danat