este bebe incapatanat?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Anca nu imi mai e frica acum,si nici atunci nu mia fost prea mult timp ca am uitat repede si miam gasit altceva de lucru

Denizel,ce treaba are discutia noastra cu ceea ce ai zis tu ,sa ma sperie sotul?din cate stiu, eu si sotul nu mai suntem copii de mult.
Si adica ce sfat asa aiurea iam dat ma rog?iam povestit cum ma dezvatat mama de scos farfuriile din dulap.Si la urma urmei eu o vad cu capul pe umerii si stie care sunt sfaturi bune si care nu.Cred ca ea e cea mai in masura.

Si in ceea ce priveste un animal de casa,pe mine mar incanta aceasta idee,pt ca lam vazut pe baiatul meu foarte fermecat de cate ori cand vede un animal,cu toate ca are numai 9 luni jumate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irina20

Si adica ce sfat asa aiurea iam dat ma rog?iam povestit cum ma dezvatat mama de scos farfuriile din dulap.Si la urma urmei eu o vad cu capul pe umerii si stie care sunt sfaturi bune si care nu.Cred ca ea e cea mai in masura.

Nu, imi retrag cuvintele. Nu iai dat un sfat aiurea iai dat un sfat dea dreptu tampit.
Si da ma bucur ca Anca e cu capul pe umerii si nu a luat in seama asemenea sfat .

Spunei sotului tau ca a zis Denizel sa te sperie rau, sa te faca so iei la goana prin casa. Poate i-ti aduci aminte ce nasol e sa fi speriata si o sa te lecuiesti de dat sfaturi tampite .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

IRINA, copilul tau, al meu, al oricui are tot aceleasi drepturi pe care le are un adult !!! Daca TU nu ai accepta ca al tau sot sa te sperie, DC un copil fara aparare ar trebui sa accepte, asta e ideea !!!
Priviti copiii cu respect, atat respect cat credeti ca vi se cuvine si voua ! Insa ganditi-va cat de greu e sa fii copil, sa-i multumesti pe toti, sa te comporti bine in vizite, sa mananci frumos, sa vorbesti corect si sa suporti cu zambetul pe buze tot ce ti se spune si sa executi in caz ideal tot ceea ce se asteapta cei mari de la tine, fara sa scoti o vorba, fara sa ripostezi, fara sa ai dreptul de a fi de acord ... vi se pare simplu ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_lanyy

DA DRAGA MEA DENIZEL DAR NUI BAI CA IL TIN PE BALCONAM GLUMIT DAR TOTUSI NU E O IDEE REA.MA GANDEAM LA VREUN PAPAGAL SAU LA UN PORCUSOR DE GUINEEA DAR MA GANDESC SI LA BOLI.DOAMNE CE IMI TRECE PRIN CAP SI MIE.

anca, ideea unui "animalut" e excelenta, dar trebuie sa te gandesti si la riscuri. noi am avut un caine pe care l-am dat cand a inceput sonia sa mearga de-a busilea prin casa. pentru ca, daca pana atunci cainele nici macar nu latra, atat de bland si de pasnic era, cand a inceput sa-i invadeze sonia teritoriul, era in stare s-o muste.

eu i-am luat soniei un acvariu cu pesti. ii hraneste dimineata si seara si, nu, nu incearca sa intre in acvariu, btw de ce se zicea pe-aici de frustrari. :-)) mai incearca sa dea banane la pesti sau sa bage in acvariu jucarii, sa se joace si "sushi"(pestisorii). asa am impacat si capra si varza, are "animalute", dar fara riscuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Conchita, exista un singur risc; alergia la hrana uscata a pestilor In rest, subscriu, avem si noi acvariu

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Conchita, exista un singur risc; alergia la hrana uscata a pestilor In rest, subscriu, avem si noi acvariu

folosim o lingurita mica-mica, de plastic. nu atingem granulele cu manuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

Si gemeni mei au un an si doua luni ,dar pot sa zic ca am noroc ca nu cotrobaiesc prin dulapuri,in schim toata casa e a lor dar majoritatea timpului sunt la ei in camera care e plina cu jucarii "parca am fi gardi" in general se joaca merg cu masina bicicleta dar le mai pun si desene animate nu stau cinci minute in continu miscare

mami de miruna si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Anca_a, dar nu vorbesti in pustiu, sa stii :). Eu insami mi-am schimbat o parere in urma discutiilor cu voi? Remember? :)
In plus, sunt aici mamici care nu scriu, doar citesc. Sunt poate mamici cu bebelusi micuti, care inca nu s-au intalnit cu situatiile descrise.
Eu cred ca este o chestie grozava ca cineva sa se gandeasca macar ca face ceva gresit. Chiar daca va repeta poate greseala, faptul ca a inteles ca e o greseala, este ceva!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Denizel, la tine nu se pune. Io vreau sa vad rezultate.

Ca vine o mama si ne spune ca in urma polologhiilor noastre interminabile nu si-a mai altoit copilul... care copil dupa ce ca a scos-o la cumparaturi pe o vreme de caine, a avut tupeul sa faca o scena in magazin ca nu se putea hotari ce anume ii place. Sau ca nu l-a mai pedepsit pentru ca la 9 ani nu a venit sa parasca un pici de 5 ca ii face viata amara. Sau ca nu s-a mai enervat pentru ca la un an, doi, trei nu imparte jucariile. Sau ca nu i-a mai administrat calmante fara sa citeasca prospectul sau sa se intrebe de ce i-o zice CalmaBaby daca nu-i calmant. Sau ca ii pare rau ca si-a lasat copilul de 6 luni sa planga cu orele pentru a-l invata sa doarma in patutul lui si ca in loc de dragostea mamei i-a oferit drept consolare un plusat numit Bebe Urs. Sau ca ii pare rau ca a ascultat de un dobitoc care a sfatuit-o sa priveasca impasibila incercarile copilului de a o manipul.a lovindu-se cu capul de gresie.

Sau ca a inteles in cele din urma ca si copilul ala e o fiinta cu drepturi si sentimente. Care sentimente, pozitive, negative...cum or fi sunt ale lui si trebuiesc respectate. Si ca inainte de a cere respect trebuie sa invete sa il ofere.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey ce aveti cu scosul vaselor din dulap, asta a fost distractia preferata a lui fie'miu, si il banuiesc ca are nostalgii ca la maica-mea acasa principala distractie a lui , a fie'mii si a nepotului meu sunt sa ii scoata toate vasele din dulap si sa se joace cu ele. 3 tzanci de 2, 4 si 6 ani se pot juca o ora cu farfuriile si tacamurile, noi doar suntem doar pe faza sa nu se sparga ceva sa se taie. La 1 an si 2 luni nici nu ai cum sa te intelegi cu copilul, m-ar surprinde asta, explicat si repetat pana la plictis ce nu e voie si motivatia logica. Personal cred ca ignore la copii functioneaza in anumite situatii dar in nici un caz la datul cu capul de gresie...daca nu apreciaza corect distanta, iti ia cateva sec sa intervii, poate a luat mai multa viteza decat intentiona, chiar daca esti cu ochiul pe el, mi se pare un risc de neasumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

anca eu sunt veche pe forumul asta si jur ca nu o sa iau de buna o postare si o sa ma duc acasa sa o aplic intocmai ...taman pentru simplu motiv ca inteleg zic eu ideea de forum, discutam, schimbam idei dar medicina , psihologie si psihiatrie fara sa vezi pacientul nu exista.
Dar jur ca data viitoare cand se intinde fi'miu pe jos (care e mama prudentei, se aseaza usurel doar pe covor si ma anunta ca plange pt ca nu am executat ceva)o sa ma gandesc la denizel si nu o sa mai presupun din start ca sunt fitze.

Mergi la inceput