isi roade unghiile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Cea mai buna rezolvare vine de la solutia Mavala Stop o gasiti la Sensiblu, costa in jur de 28 de lei.
Se aplica pe unghii si va garantez ca nu vor mai vrea sa roada unghiutzele...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Rosul unghiilor este un tic nervos care persista si din obisnuinta multi ani.
De obicei, poate wpwrea ca urmare a unui "exemplu" din preajma,dar nu neaparat. Trebuie descoperita cauza si apoi stopate efectele...
Si Adi al meu si-a ros o perioada unghiile pe la 4-5 ani dar dupa vreo 6-8 luni s-a oprit.
Eu am descoperit ca el facea asta din nervozitate, ii lipsea atentia noastra (ii dadeam atentie, dar nu cata avea el nevoie) si dupa o perioada in care am fost mai aproape de el si l-am urmarit mai mult, am inlaturat cauza si apoi efectele...
Inclusiv i-am atras atentia la fiecare baie cand am avut ce taia...si l-am laudat pt asta.
Totul cred ca tine de consecventa parintilor si de modul in care trateaza cauza mai intai - trebuie descoperita - si apoi efectele...unghiile roase.

Va doresc succes!

Annablue & Adita & Bb2
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Din pacate Mavala nu a avut efect si in cazul fetitei mele...adica prima oara a vomitat din cauza ca este atat de amara solutia respectiva...Dar a doua oara deja era dulce...Asa ca o folosim pe post de oja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Revin...
Liliann,eu am mentionat gradinita dat fiind faptul ca si baietelul alexandrei si fiica mea,sunt studenti la gradinita si cred ca imitatia e caracteristica varstei lor.La fetita ta nu stiu care ar putea fi cauza...se poate sa fie un stres,eu una mi-as explica rosul unghiutelor ca fiind un tic nervos ca ramane cu bunica,poate nu ii place compania ei,poate ar vrea mai mult cu tine si tatal ei...este ceva...fac afirmatii nestiind despre ce este vorba si spun la modul general,ca nu va cunosc.Fa niste sapaturi sa afli o cauza,s-ar putea sa fi surprinsa(bunica o obliga sa foloseasca olita,cumva?)
maraki,exact asta vroiam sa spun si eu,au perioade care vin,tin si pleaca...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Bunica nu o obliga sa stea pe olita, insa sta cu ea de la sfarsitul lui noiembrie, cand am revenit eu la servici; de ce sa nu-i mai placa de ea fix acum?! plus ca bunica este o persoana extrem de rabdatoare, de calma (spre deosebire de mine).
Citind ce au scris fetele, intradevar, se poate sa se simta neglijata de mine si de tatal ei, in fine, o sa caut cauza si o sa o elimin, intre timp incerc si cu mavala stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra71 spune:

Aseara i-am spus ca-i voi pune manusi daca-si mai roade unghiile.Si ca, daca are manusi n-o sa mai poata colora,juca cu copiii. Si la fel, ca serile precedente, mi-a promis ca nu mai face.Dimineata cand s-a trezit primele cuvinte au fost " sa nu-mi pui manusi ca nu mai mananc unghiile". Poate functioneaza treaba cu manusile.Am sa va tin la curent.
Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput