ora de culcare a copilului de gradinita ?

ora de culcare a copilului de gradinita ? | Autor: lisaelisa

Link direct la acest mesaj

Buna, dragi mamici,

As vrea sa va intreb la ce ora va trimite-ti puiul la culcare, daca a doua zi trebuie sa se trezeasca la 7 dimineata pt a merge la gradinita sau la scoala ( clasele 1 - 4 ).

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Noi la ora 20.00- 20.30.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Fii'mea inca doarme la pranz (acasa sau la gradi) 2 ore, uneori 3... asa ca nu se culca mai devreme de 22-23... la ora 22 o trimit la culcare, dar adoarme cand vrea ea Iar dimineata se trezeste singurica la 7:30 - 8

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Va multumesc pt raspunsuri.

Fetita mea doarme dupa amiaza, dar seara, chiar daca o asez in pat la 21.30, adoarme pe la 22.30 / 23.30. Dimineata este nauca de somn si ar dormi pana la 9.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Copiii mei nu mai dorm la pranz si de aceea am succes cu bagatul in pat devreme.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

In jurul orei 20:00, pentru ca nu mai doarme la prinz de pe la 5 ani.
Daca ii mai fac si un masaj de 5 minute dupa baie, cand se tolaneste in pat, adoarme tun in 2 minute

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Voi incerca sa nu o mai culc dupa amiaza, mai ales ca are 5 ani.
Din cate am inteles si de la alte mamici, nu mai e obligatoriu.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

David doarme la pranz cate trei ore, cand e acasa, la gradinita doarme mai putin. Seara ii pun la culcare la ora 20,30 max. 21 si dimineata se trezeste fara probleme.

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

In general doarme la gradi, cam 1 ora si ceva, seara la 21 sunt ambele in pat, se hlizesc inca vreo ora, mai vine cea mare la pipi, kk, diverse, dimineata se trezeste in jurul orei 8 de bunavoie.
Daca doarme de la max. 22.30 la 8.30 - plus 1 ora la gradi, sunt 11 ore de somn din 24, e chiar suficient.

Cea mica doarme tot de la 22 la 8 (ar dormi poate mai devreme dar impreuna nu le iese), insa la pranz doarme 2 ore, 2 ore jumate.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Baietii mei sunt inca la gradi, amandoi. Cel mic are 3 ani si cel mare 6. Dimineata la 7.30 dau trezirea. La gradi dorm la pranz cam 1 ora jumate si deara la 10 ii apuca alergatul prin casa. Adica chiar acum am strigat la ei sa se potoleasca si sa se dezbrace sa mergem la baie. Se pare ca n-au de gand si rad cu o pofta.... Dimineata la 7.30 cam chitaie ca vor sa mai doarma dar sambata si duminica la 8 sunt in picioare, asa ca se pare ca le e destul.
In concluzie, adorm seara pe la 23.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ora 8 de duminica seara pana joi seara, iar vineri si sambata seara in jur de 9.

Mergi la inceput