Sunt de aceeasi parere cu Lisa.... las-o sa doarma asa...ca o ajuta mult cu colicii... si Rares al meu numai asa mi-a dormit...si eu n-aveam nici o problema cu asta, doar soacra-mea ma suduia...
Albumele noastre
Sunt convinsa k nu e nici o problema k doarme pe burta. Piersicutza mea de luni, doarme pe burta, asta dupa indelungi invarteli in patut, adoarme pur si simplu in pozitii atat de incomode pt mine, incat eu nas putea nici macar sa stau, daramite sa dorm. La inceput cand vedeam in ce pozitie a adormit o asezam, dar ea tot asa vroia sa doarma. Pur si simplu, se intoarce pe burta, umerii stau intr-o parte, mainile la ochi, capu dat pe spate, asta dupa ce ajunge la marginea patutului sa poata sa stea cu nasu in marginea lui.
E absolut comod, pentru ei si fara riscuri pentru noi.
pupici
Mamik de Adinutza mica
Multumesc pentru raspunsuri. Am sa-mi iau inima in dinti si am sa o las sa doarma pe burta. Sper sa fie bine...Am intrebat pentru ca fetita cea mare ( acum are aproape 3 ani), doarme mai mult pe spate ( asa a dormit de la inceput), si nu stiam daca e bine sa o las asa de mica pe burta...
Buna. Mi-am facut curaj, si in ultimele 2 nopti am lasat-o sa doarma pe burta. S-a odihnit mai bine (si ea si eu). Intr-o noapte s-a trezit la 5 sa manance (de la 10 seara a dormit intr-una), si in alta la 4. A mancat in 5 minute, apoi a adormit la loc, pana la ora 8. Multumesc mult pentru incurajari. Va pup.