Bebe de 3 saptamani care nu ia in greutate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Flowerbee,

Ma bucur mult ca te-ai mai linistit. Ai sa vezi ca va recupera si inca foarte bine.
Eu l-am alaptat pe Gabi si cand am avut mici accidente digestive si nu s-a intamplat nimic. Nu-i mai da formula. Asa e la inceput, te sperii si de umbra ta

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Astept sa se trezeasca si ii dau sa pape la san, poate nu o avea probleme. Mie mi-a trecut, oricum.

Va tin la curent cu evolutia greutatii. Sa speram ca voi avea vesti bune de dat, pe masura incurajarilor voastre.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

poti sa alaptezi ci scu raceala si cu entero. Doar sa n-ai febra 41, Doamne fereste.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

poti sa o alaptezi si in plus ea iti va da de stire de fiecare data cand nu ii convine ceva si tu vei observa in mod sigur.nu te mai stresa atat de mult ca ea simte starea ta si o afecteaza si pe ea.ea va manca cat ii este ei necesar.daca trage din san cum trebuie si o vezi ca inghite las-o sa manance cat vrea.fiecare copil e diferit si ti se va intampla ca intr-o zi sa manance mai mult,in alta mai putin ca nici noi oamenii mari nu avem acelasi apetit in fiecare zi.

mami de andrei 08 MAI 2008
http://shoarece.blogspot.com/

Mergi la inceput