De pe DC in viata reala - v-ati facut prieteni?
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Si eu am o lista lunga cu prieteni pe care i-am cunoscut pe Dc si ne-am intalnit ulterior:
Crismir, Elenalove, Miereamara, Crig, Roxana, Cornelia, Xela29, Oanacn, Katty, Mamicadulce, Lucia Mirela, July, Adinutza, Dady68, Mav, Mygirl, Xandra28, TatianaS !!! (oau...ce multi sunt![]()
) (sper ca nu am uitat pe nimeni
)
Si o lista si mai lunga, pe care caut sa le citesc cu o deosebita placere si de care ma simt foarte aproape (sper ca si viceversa
)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
denizel spune:
Inaioanaaaaa, de un secol nu te-am mai vazut....
!!!!!!!!
Pai, da, ne intalnim. Da' sa fie neaparat si Sabinelu cu noi, ca eu nu prea sunt vorbareata la prima intalnire :D.
LoraG76 spune:
Daca o sa purtam cercei cu ratuste mi-i imaginez pe marius si pe Rufus cu ei...![]()
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Ramonika spune:
eu as vrea s-o intalnesc pe Tzuni...
si sa le facem o data cunostinta si la matze 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
denizel spune:
A, dar mi-am amintit ca si eu m-am intalnit cu Tzuni :).
Tzuni, mai tii minte? Ne-am intalnit in fata la o banca Tiriac din Tineretului, ca sa-ti dau niste bani pentru actiunea Pijamalute parca.
bulinuta27 spune:
Tzuni stai doamna linistita..ca si la mine neruronu e cu probleme 
desprecopii votez ptr perechea nr 3 ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
maria-86 spune:
Salut fetele, sunt noua pe acest form, desi va citesc de fooooooooarte muuult timp. Sper din sufletel sa va cunosc mai bine, sa ne impritenim si sa aflu o duzina de informatii folositoare. pupici
Sunt mamik de Adinutza mica, (6 luni)

iileana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni ...hmmmmmm, ma gandeam io ca nu degeaba simt ziua, pe strada, o caldura in ceafa! Tu erai? Unde ne-am vazut si de ce nu m-ai tras de maneca? Purtam maieu cumva? |
Ntz, pentru privirile de pe strada ma tem ca va trebui sa cauti o alta explicatie. Pe aia mai simpla.
Eu sint responsabila doar de caldura venita cumva dinspre nord-vest intr-o buna zi in Cismigiu, la groapa cu nisip.
--------
Si nu te-am tras de mineca pentru ca mi-am imaginat intr-o fractiune de secunda scena:
Eu: - Buna, Tzuni.
Tu: - ?
Eu: - Stii, io-s Ileana cu doi de "i" de pe DC.
Tu: - ....?!.... Cine????
Eu: -
...-----------
am glumit. (sper :)))))))).
Erai insotita de prieteni, vorbeati, povesteati, ar fi fost o impolitete sa dau buzna. Asa ca m-am multumit sa-ti admir fetita (
) si mi-am vazut de ale mele :).Data viitoare incercam cu cerceii propusi de Mirela :). Prefer varianta 3.
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iileana -------- Si nu te-am tras de mineca pentru ca mi-am imaginat intr-o fractiune de secunda scena: Eu: - Buna, Tzuni. Tu: - ? Eu: - Stii, io-s Ileana cu doi de "i" de pe DC. Tu: - ....?!.... Cine???? Eu: - ...----------- |
Ileana, de ce ai scris asta? Vrei sa ma faci sa imi sterg mesajul de mai inainte? :))
- Tzuni, ma mai tii minte? Ne-am intalnit acum 2 ani in fata la banca Tiriac.
- ?
-

:-)))))