ten cu aspect de gauri la 1 an

ten cu aspect de gauri la 1 an | Autor: puiusu

Link direct la acest mesaj

Am remarcat acum cateva saptamani ca fetitei mele de 1an si 7 luni i-au aparut pe obrajori gauri. La inceput i-a aparut pe pometi dar acum ii pleaca in josul obrajilor. Specific ca nu a avut nicio boala care sa-i lase urme. Si eu am tenul gras, si cu aspect de gauri si nu e deloc estetic. Daca cineva poate sa-mi dea un sfat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Adica vrei sa spui ca are porii mai deschisi? Cum adica "gauri"? Ce marime au! Ca m-am si speriat cind am citit.
Stii ca bebelusii au pielea mai grasa, poate ca porii i s-au largit, mergi cu el( cu ea, ca-i fetita) la pediatru daca ti-e teama!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna!

Si eu ma confrunt cu "aproximativ" aceeasi problema la fetita mea, insa la ea a fost vorba de o piodermita cand era bebe in urma careia a ramas cu cateva puncte negre (exact ca la adulti). Dupa ce punctele astea negre au iesit a ramas cu aceste gaurele (insa nu sunt fff vizible - le vad eu, ca stiu ca sunt acolo).
Aaaa, si acum are un mare "punct negru" pe nas si nu iese sub nicio forma ... mi-e sa nu ramana si acolo cu semn !

Alte sfaturi nu prea pot sa-ti dau ... eu ma gandeam sa merg la dr, insa nu e o problema prea mare si, sincer, mi-e sa nu rada de mine ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiusu spune:

Buna! Multumesc pentru raspunsuri!
Am vrut sa merg la doctor, dar mi-a fost teama sa nu rada de mine, sa creada ca sunt sisi la cap., ca merg cu asa problema.Acum "gaurelele" nu sunt foarte vizibile, dar teama mea este,in timp sa nu devina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Puiusu, te inteleg! E stresant intr-adevar pentru ca sunt si fetite si nu as vrea sa se confrunte cu probleme ale tenului ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Puiusu,

Pt binele fetitei, ar trebui sa iei trimitere de la medicul de familie si sa o duci la un dermatolog de copii.
Cand e vorba de copilul tau, nu trebuie sa te intereseze ca altii ar putea crede ca esti exagerata.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Puiusu,

Pt binele fetitei, ar trebui sa iei trimitere de la medicul de familie si sa o duci la un dermatolog de copii.
Cand e vorba de copilul tau, nu trebuie sa te intereseze ca altii ar putea crede ca esti exagerata.

Si eu te incurajez sa faci acelasi lucru!

Mergi la inceput

Va multumesc mult pentru sfaturi!
Asta am sa fac, am sa merg la un dermatolog, ca acum avem alta problema de 2 zile are niste bubite mici rosii pe burtica. Nu e o zona extinsa dar nu-i trece nici cu bepanthen si nici cu hidrocortizon si de aceea o sa mergem sa ne consulte un dermatolog.
Multumesc inca o data pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

puiusu cand ai un raspuns de la dermatolog sa intri sa il scrii, te rog. ma intereseaza si pe mine.

Mergi la inceput

Buna!
Azi am fost la dermatolog, dar multe raspunsuri nu am primit. De fat nu m-a lamurit deloc. Pentru bubitele de pe burta mi-a dat sirop Peritol si un preparat, cred ca e o mixtura mentolata. Iar pentru fata mi-a spus ca o sa-i faca bine siropelul, lucru de care ma indoiesc. Sunt dezamagita!

Mergi la inceput