[size=3][font=Arial Black]buna fetelor nu am mai intrat de mult vreme
spre rusinea mea
dar stiti cum e...ne aducem aminte de dzeu cand avem nevoie.am o problema deci........fetita mea de cinci luni de cateva saptamni tuseste dar nu tuse seaca ci o tuse productiva ,am fost cu ea la medic si ne-adat sa luam augmentin pt ca ii curgea si nasul si totoadata si un siropel de tuse pe baza de plante numit prospan dar fara niciun rezultat,adica nu i mai curge nasul si nu mai tuseste asa des dar tusea tot e si in special dimineaata.voi ce stiti despre ?daca ati trecut prin asa ceva va rog sa imi impartasiti experientele voastre cum ati scapat de tusea asta incarcata.nu mai spun ca i-am pus si mamaliga calda pe piept trei zile la rand de doua ori pe zi.astept raspunsurile voastre.
Citat: |
citat din mesajul lui ionela86ifr fetita mea de cinci luni de cateva saptamni tuseste dar nu tuse seaca ci o tuse productiva ,am fost cu ea la medic si ne-adat sa luam augmentin pt ca ii curgea si nasul si totoadata si un siropel de tuse pe baza de plante numit prospan dar fara niciun rezultat,adica nu i mai curge nasul si nu mai tuseste asa des dar tusea tot e si in special dimineaata. |
cred ca asa o sa fac dar nu vreau sa ii mai dea antibiotic ca o sa o dea peste cap atatea medicamente saracuta.as vrea totusi ceva pe cale naturala sau babesc nu stiu ce sa mai spun.,
Tusea productiva pe care o descrii tu , matinala , apare in general in bronsite.
Cum bebele tau are doar 5 luni diagnotsicul asta pica , ramanand bronsiolita.
Sa te duci la pediatru ca probabil ii va da un alt sirop , daca nu a mers cu acela din plante (f. bine intentionat pediatrul tau i f. bine ca incearca si alternative).
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Io as cauta un medic care stie sa dea aerosoli.
Poti scapa fara antibiotic.
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)