parazitoza intestinala - oxiuri

parazitoza intestinala - oxiuri | Autor: bernix

Link direct la acest mesaj

Sunt mama unei fetite de 1,5 ani care e infestata cu oxiuri. Pediatrul copilului i-a prescris Thelmox, 1/2 de pastila timp de trei zile, insa am citit in prospect ca nu este indicata administrarea acestui medicament copiilor sub 2 ani.
M-am gandit in acest caz sa incerc intai un tratament naturist, desi stiu ca dureaza mult pana apar rezultate, iar eu abia astept sa scapam de parazitii astia depistati tare greu si care tin copilul in loc cu greutatea (are abia 9,400kg).
Mi-ar prinde tare bine pareri ale celor care au trecut prin astfel de parazitoze intestinale, mai ales ca sunt foarte raspandite.
A nu se intelege ca nu am incredere in medicul copilului, insa am totusi o retinere in a administra medicamentul dupa citirea prospectului.

Va multumesc!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina79 spune:

Nu stiu cat de eficace este in cazul vostru tratamentul naturist, mai ales ca fetita nici nu ia in greutate. Baietelul nasilor a luat de exemplu Zentel (si asta se da tot peste varsta de 2 ani, dar el avea 1 an si 6 luni) si a scapat de oxiuri. Nu a fost nici o problema ca avea sub 2 ani, i-a dat o doza mai mica.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Iti recomand Garlic Allium Complex de la GNLD.
Detalii pe pm.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

poze

www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Poti incerca cu Helmiflores. Sunt niste picaturi naturiste. Incearca sa gatesti cat mai mult cu usturoi si daca se poate cat mai putin preparat termic. Samburii de dovleac neprajiti mai sunt cunoscuti pentru calitatile lor deparazitare. Nu e o lupta usoara cu oxiurii astia nesuferiti. Pregateste-te sa ai multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Garlic Allium Complex si la Plafar gasesti cateva produse din seminte de bostan care sunt f bune pt problema voastra. Apropo sa luati si voi fiindca in 95% din cazuri si familia se infesteaza. Dar niste usturoi si seminte de dovleac nu va strica:)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Baiatul meu are giadia si suntem deja la a doua runda de tratamnet.
Se scapa foarte greu de parazitii intestinali.
Primul tratament a fost cu Flagyl urmat de Helmiflores+Liv52, acum, la interval de 2 luni, i s-a prescris Albendazol (substanta activa din Zentel) si din nou Helmiflores+Liv52.

Daca inghite usturoi ar fi extraordinar! Semintele de dovleac ei nu au puterea sa le macine suficinet si le elimina la fel cum le-au inghitit. Am citit ca e mai bine sa le ia macinate.

Alte tratament naturiste, pe care insa nu le-am incercat: samburi de struguri macinati (o lingurita pe stomacul gol) sau fiertura de ovaz sau gel de aloe vera (2 lingurite /zi)

Din ce mi-a spus medicul nu este de joaca si nu trebuie amanat tratamentul deoarece sunt foarte pacatosi.

Atentie! Majoritatea mediacamentelor prescrise pentru parazitoze intestinale ataca ficatul, de aceea este nevoie de un "pansament" pentru ficat cum ar fi Liv52

Sanatate maxima!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu cred ca medicamentele sunt cele mai eficiente. Am o prietena, membra a acestui forum, a carei fetita manca zilnic mujdei de usturoi cu smantana...cu carnita, cu cartofi etc. Si are si oxiuri si limbrici cu tot usturoiul mancat, nu a mai luat in greutate se plange de dureri de burtica...tot tacamul. A luat Zentel zilele astea si speram sa fi scapat de ei.

Edit: si copiii mei au avut si pediatra ne-a spus ca nu merge tratament naturist, ca nu mor decat la tratament medicamentos...si din pacate tb sa le dea.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Imi prind tare bine experientele voastre si m-am convis citind ceea ce ati postat ca mititica mea nu are scapare, trebuie sa ia tratamentul medicamentos.
Problema noastra este insa un pic mai complicata pentru ca eu inca alaptez, iar alaptarea nu e indicata in timpul tratamentului cu Thelmos. Cred ca voi incerca pe pielea mea tratamentul cu Helmiflores sau Garlic Allium Complex in timp ce copilul si sotul meu se vor trata cu ceea ce a prescris pediatrul si vedem cum evolueaza lucrurile.

Crinuta, daca poti sa dai Pm cu detalii despre Garlic Allium Complex, iti raman indatorata!

Inca o data multumirir tuturor!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput