salut fetelor azi i-am cumparat cum mi-a sugerat StMihaela baloane ,paharele din plastic cu desene si sa stiti c-am facut un pas mare MULTUMESC .Daca pana acum plangea de cum ma apropiam cu ochelari sa-i pun si era necesar unul sa-l tina si altul sa-i puna si plangea de nedescris , azi jucandu-ne cu baloanele si paharele chiar daca nu statea mai mult de cateva minute cu ei ,nu mai a plans cand i-am pus si nu a mai fost necesar decat de o persoana pentru efectuarea operatiunii.
Santate tuturor si pupici.
DE trei zile Bogdan poarta ochelari aproape tot timpul mai trage de ei dar ii punem cu usurinta la loc ,afara uita complect .E adevarat cu rabdare si iubire reusesti multe am sa pun niste poze cu el mai tarziu pupici
nela ma bucur ca ii poarta..ti-am zis ca, cu multa rabdare si perseverenta
, o sa reusiti..ma bucur mult...multa sanatate 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
http://www.facebook.com/album.php?aid=2009943&l=91aa3acbd1&id=1339809417
Cam tirziu pun pozele...
Suntem bine, Bogdan ccepta si ocluzolrul si ochelarii fara proleme.
Sanatate tuturor.
Eu un scump cel mic cu ochelari. Oricum, aproape nu se vad, imi place rama stravezie. Bafta cu corectarea!
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)